18 COMENTARII

  1.  Astea sunt crescatori pentru cei cu bani! Cred ca mai mult ar ajuta poze cu accesorii ce pot fi facute si de incepatori sau interioare!

  2.  Pt baciu.Eu zic ca nu au jgheaburi pt ca s`ar aduna excremetele porumbeilor si la o ploaie ar bea din acestea .Plus ca ataca tabla si rugineste.Voi ce ziceti?

  3.  Felicitari pt poze. Cu tot respectul stiu ca traiu e asa cum e in Romania,dar va intreb cati de la noi din tara au asemenea crescatorii sau aproximativ ? Ganditiva ca in vestul Europei cam 90% din crescatori au asemenea crescatorii. Stiu ca ,costa, dar odata facuta, nu o schimbi toata ziua. Si ar trebui sa fie primul lucru pe care ar trebui sa-l faca un nou venit in acest sport CRESCATORIA, si apoi achizitionarea de porumbei. O crescatorie buna,usureaza munca crescatorului si contribuie la performantele porumbeilor intr-o oarecare masura.
    La noi ,daca te duci la unii crescatori si vezi in ce conditii tin porumbeii te sperii sau nici nu te mai miri de ce nu au si rezultate.
    Sa nu ma intelegeti gresit,nu trebuie sa fie suflata cu aur, dar trebuiesc asigurate niste conditii optime .

  4. forte frumoase voliere dar pacat ca suntem in romania si nu toti ni le putem permite de voliera depinde aproape in columbofilie

  5.  super tare anu viitor am propus sami fac o crescatorie super adik km k cele din poze dekt k va fii mai mik fiindk sunt la inceputu drumurilor astea si nusi are rostu sa ma intind prea mult . acum am la activ 50 d pasari din care 10 matca anu acesta am sami achizitionez un ceas bricon din salariu (p vreo 4 luni:(()iar la anu sper sa reusesc contruirea unei crescatori frumoase fiindk influenteaza destul d mult si condiitiile in care sunt tinutzi ms

Comments are closed.