Trimis de Grofu Daniel.

Acum 2 zile o pereche de voiajori mi-a parasit ouale cu 3 zile inainte de ecloziune.Mi s-a parut ciudat pentru ca pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva si curios fiind am spart ouale sa vad daca embrionii se dezvoltasera normal,cand surpriza…unul din ei avea 2 capete …unite,cu 2 ciocuri 4 ochi etc.Era dezvoltat normal si cred ca ar fi reusit sa iasa din ou daca parintii nu i-ar fi parasit.Este posibil ca perechea sa fi parasit ouale pentru ca au simtit ca este ceva in neregula cu unul din pui?(alte cauze nu cred sa fie pentru ca nu i-a deranjat nimeni cu nimic)
Voua vi s-au intamplat asemenea cazuri?
Iata si cateva poze:

27 COMENTARII

 1. AM AUZIT SI EU CA NU E PREA BUNA SI DE AJUTOR COSANGVINIZAREA 😉
  TINETI`O TOT ASA SI POATE AJUNGETI IN CARTEA RECORDURILOR
  BAFTA!!!!

 2. Am uitat sa precizez ca cei 2 porumbei nu au nici o legatura de rudenie,provin de la crescatori diferiti care nici macar nu se cunosc,deci nu sunt cosangvini!

 3. Astfel de malformatii sunt rezultatul fuzionarii incomplete a doi embrioni,intalnite mai frecvent la mamifere,deci si la om.Sunt cunoscuti ca siamezi „in Y”,la care fuziunea a avut loc in portiunea caudala a embrionilor-de aici rezultand un organism cu doua capete.Malformatia nu are deci nici o legatura cu consangvinizarea.

 4. Da foarte interesant dar eu cred ca am fost 2 pui gemeni intrun ou , cam se mai intampla si la ouale de gaina ca are 2 galbenusuri asa a fost si aici numa ca cei doi gemeni au iesit lipiti!!! Dar nu sunnt sigur dar totusi e foarte interesant

 5. interesant dar cred si yo ca rasvan ca in ou au fost 2 galbenusuri da in loc sa iasa puii separati au iesit lipiti..asta e singura explicatie pe care o am…bafa in continuare la toti hulubarii

 6.  ce tot cautati aici ma astia care nu puteti privi pozele astea??!!oamenii astia care le-au pus le-au pus sa explice ce au patit ei si sa se confrunte cu altii…nu sa veniti voi ca popandaii si sa spuneti „super scarbosi” sau „mno da is urati” altceva nu aveti de facut??dati si voi o invatatura barem,dak nu la culcare cu voi

 7.  am si eu o pereche la care femela a scos 4 oua in 7 zile vi s-a intamplat? ast comentarii .precizez ca ouale sunt fecundate se vad puii in ele !

 8.  probabil o malformatye genetyca cred ca nu este nevoie sa schimbi perekea !!vant in pene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9.  salutare……..am si eu o intrebare de incepator pentru cei cu experienta……cum se face schimbul de oua intre perechi??? tre sa ai 2perechi care oua in aceeasi zi sau se face dupa cateva zile……..????………va multumesc

 10.  Poti face schimbul si la cateva zile diferenta inte perioada lor de ouat.
  Dar nu ai cum sa pui oua proaspat facute la o alta pereche care mai are putin si scot puii deoarece porumbeii dupa 3 zile de intarziere parasesc oul.
  Mai exact daca nu ies pui in maxim 3 zile de cand aveau termen ouale originale termen de eclozare porumbeii vor parasi ouale puse de tine crezand ca nu sunt bune.
  bafta

 11.  asemenea lucru se intampla atunci cand imperechem in consangvinitate foarte mult porumbeii………creed ca se numeste depresie de consangvinizare

 12.  Pt. Ionut {15} mi s-a intamplat si mie anul acesta, 2010, ca doua porumbite care erau mama si fiica sa-mi faca 4 oua in decurs de aproximativ o saptamana, iar de cazuri de 3 oua am mai auzit!

 13.  Un prieten de-al meu a avut o porumbita care a scos 3 oua si le-a clocit pe tote si au iesit 3 pui foarte sanatosi.

Comments are closed.