Expozitia de porumbei de ornament Timisoara 2008

Trimise de Dorin Grumeza

46 COMENTARII

  1. Poza 2 porumbel expus din Ungaria este Marischer Strasser.
    Poza 4 porumbel expus de crescatori din Timisoara este Cauchois.

  2. Am vizitat si participat la foarte multe expozitii in tara si ìn strainatate,de aceea doresc ,sa_mi exprim impresia despre expozitia de la Timisoara,ca fiiind una dintre cea mai reusita din tara,estetic ,igienic, exemplare de calitate ,as dori sa atrag atentia doar asupra arbitrajului ,de a nota pe foaia de arbitraj cìt mai amanuntit, la toate rublicile ,opiniile arbitrului,atit cele negative ,cit si cele pozitive ,motivind punctajul,din care sa se poata invata cite ceva.Sa se ia ìn mai in serios ,certificatul de sanatate si verificarea,examinarea porumbeilor,la preluarea porumbeilor ìn expoxitie.Doua puncte importante , caru_ia trebuie sa_i acordam atentia cuvenita ,la modul cel mai serios, pentru a ne apropia de Europa.Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni ,doresc sa se organizeze cit mai multe asemenea expozitii.Cu respect pentru toti aceea, care ìs aloca din timpul lor pretios, pasiuni cresteriporumbeilor.Viorel Pop.

  3. Frumosi porumbei dar cum ii spune la culoarea porumbelului din ultima fotografie si este pacat ca nu sunt mai multe poze

  4. cine stie o adresa de pe care pot descarca poze cu porumbei de ornament din alte tari??? adica expozitii de porumbei din alte tari.

Comments are closed.