Alte fotografii de la Expo U.C.P.R. 2009

Inca un set de fotografii de la Expozitia Nationala U.C.P.R. a fost trimis in vederea publicarii lui.Fotografii de la expozitia propriu zisa si de la premiere.

click pe fotografie pentru vizualizarea albumului

Trimise de Iancu Sorin Gigel.

25 COMENTARII

 1.  Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor !
  Cred ca este mai putin important daca un columbofil plateste cotizatia la F.C.P.R. sau la U.C.P.R. si consider ca este esential sa existe colaborare , respect reciproc si intelegere .
  Toti iubim acest sport si ne dedicam lui cu trup si suflet , dar daca am reusi sa fim mai buni , sa uitam ce inseamna egoismul si invidia , viata ar fi mai frumoasa si aceasta nobila pasiune s-ar transforma intr-un mod de delectare .
  Imi doresc , ca in anii urmatori , sa functioneze perfect protocoalele de colaborare semnate intre U.C.P.R. si F.C.P.R. , pentru a se putea efectua etape comune de zbor si clasamente comune .
  Fac un apel la domnii care se afla la conducerea U.C.P.R. , cat si la domnii care in urma alegerilor ce vor avea loc intr-un viitor apropiat la F.C.P.R. , vor conduce destinele acestei federatii , sa tina cont de importanta morala a acestor protocoale de colaborare si sa nu renunte la ele .
  Sarbatori Fericite !

 2.  Frumos la expozitie, am fost acolo; pacat ca s-au fotografiat doar porumbeii celor din Dambovita.Porumbeii prahoveni unde sunt domnilor sau ei nu meritau sa fie aratati?Ati aratat locul 9 standard, dar locul 1 care era al domnului Raducanu din Ploiesti , nu; de ce?Sa speram ca pe viitor nu va mai exista invidia asta, asa cum spunea si domnul Laurentiu.Sarbatori fericite la columbofilii adevarati!

 3.  A fost superb la expoztie….Lume multa,oameni fericiti,si cu multe rezultate…
  Speram ca la anu sa fie si mai bine,si cat mai multe rezultate!!!
  Va doresc mult succes tuturor!

 4.  lsurentiu sunt perfect de acord cu tine,speram sa se ajunga la un numitor comun intre ucpr,fcpr si frc cu acelasi regulament sa se poata stii cu adevarat lotul national….cat depre pozele de aici ,,in loc sa puna poze cu campionii au pus cu locu 12,9…etc plus mai este si individul acela in trening care da noroc cu maestrul desmet mathyss cu mana stanga in buzunar…

 5.  P t Domnu Laurentu tu vrei intelegere intre uniuni dar din cite stiu eu tu cind a fost expozitia pe Mehedinti intre amatori si profesionisti si au reusit sa o organizeze impreuna ai fugit din ce am inteles la expozitia de la Resita. De ce nu aveai ce sa vezi sau nu ai avut ce sa expui ?
  Domnule Laurentu nu mai fii poet ca te stie lumea de plimbaret .Zboara porumbei si nu mai da sfaturi ca nu avem nevoie de ele .Multumim .
  Craciun Fericit tuturor columbofililor

 6.   Felicitari tuturor laureatilor! vad in aceste foto toata „spuma” columbofiliei „profesioniste” si remarc cu placere si pe dl VIOREL CIRJE ridicind un frumos trofeu. Sunt mindru de tine!!!!…….mi-a scapat insa un singur lucru:la ce categorie?

 7.  …felicitari dragul meu VIO -CARJE ,pt frumosul trofeu ridicat ….in sus…ca in jos nu aveai cum sa-l ridici…este cumva la categoria ,,FOND …DE TEN ,,? FELICITARI TUTUROR CAMPIONILOR prezenti in expozitie…i-mi pare rau ca nu am fost prezent sa-l felicit pe chipesul meu prieten VIO….dar il astept acasa cu o masa imbelsugata…sa-l pot strange in brate …..sa-l

 8. Felicitari organizatorilor. O expozitie pe masura rezultatelor cu porumbei de mare valoare, in special cei cu palmares pe 3 si 4 ani. Evenimentul a culminat cu un Banchet si o premiera care au facut deliciul tuturor invitatilor.
  Va felicit inca odata pe toti, in mod special pe cei din C.D.R.
  CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI PE 2010. 

 9.  Felicitari tuturor organizatorilorsi laureatilor,in special celor damboviteni care sunt cei mai buni!!!!!!!

 10.  In primul rand MULTE FELICITARI ORGANIZATORILOR si-as vrea sa-i numesc aici pe dl.tehnic Ialcin Tules, pe Florin Banu, pe eternii Tudor Aurel si Georgescu Stefan (cine n-are batrani sa-si cumpere, ca sunt de aur!) si desigur pe dl.presedinte Hamza Valeri pentru intreaga activitate care o desfasoara (dupa mine una ireprosabila!). De asemenea comisia de arbitraj in frunte cu domnii Popescu Dan si Ungureanu Sinel pentru efortul deosebit depus in noaptea dinaintea deschiderii expozitie!
  Am vrut sa dau nume, pentru ca multi arunca repede felicitarile mai mult ca sa scape de ele…
  De expl, „Felicitari Consiliului Director”. Nu stiu in ce masura pot felicita pentru acest eveniment pe presedintele comisiei de cenzori sau pe cel al comisiei de disciplina. Poate si altii…
  A nu crede ca am ceva cu ei. Mai ales pe presedintele comisiei de disciplina il cunosc personal si este un om caruia n-as avea ce sa-i reprosez! Chiar mi-este simpatic.

  Scuze pe aceasta cale dlui.vice-presedinte cu probleme tehnic-sportive Ialcin pentru discutia aprinsa din timpul sezonului legata de categoria AS. Nu stiu daca mi-as mai fi cerut scuze in alta situatie, dar felul prin care ati rezolvat problema cu cei 3 (Avram+Moldovan+mai era cineva) mi-a placut in mod deosebit!

  Cu privire la organizarea Expozitiei si a diverselor discutii si comentarii aparute pe tema organizarii, vreau sa-mi exprim si eu parerea fara a ma feri ca cred ca au fost si cateva „minusuri”.
  Insa, pe de alta parte, stiu si eu ce inseamna o organizare si stiu ca numai cine nu munceste nu greseste, drept pentru care felicit inca o data aceasta echipa pentru eforturile facute !

  legat de comentariile de mai sus:
  Pentru „un actor” (egoist), nu cred ca cineva ti-a refuzat pozele tale cu porumbeii prahoveni prezenti in aceasta expozitie, la fel cum probabil nu au fost refuzate nici poze cu porumbeii altor judete, absenti si ei din aceste poze. Probabil insa cel care a realizat aceste poze a fost un dambovitean, care in mod absolut normal, a fotografiat si el mai ales ceea ce l-a interesat.
  Hai sa respectam omul pentru imaginile pe care ni le-a oferit si munca depusa, in timp ce altii stateau de barfa la o bere in stil tipic columbofil…

  Pentru colegul meu, dl.Cirje, devenit oarecum celebru in acest topic prin amabilitatea ex-colegilor sai de la Bradu.
  Mai Viorele, iti doresc ca cel putin asa sa fie si trofeul pe care-l vei castiga tu la nivel national, daca nu chiar mai frumos!
  INSA, atata timp cat vei sta mereu cu ochi in primul rand in curtea vecinului (sau a altor cluburi), imi vine destul de greu sa cred ca-l vei obtine prea repede! Desi iti doresc din suflet!
  Nu stiu daca neaparat tu, insa porumbeii tai cu siguranta merita o distinctie la nivel national! Ei sunt un pic mai seriosi ca tine. Nici tu n-ai fi baiat rau, dar dai cu batul in balta exact cand ti-e lumea mai draga… Ti-o spune un om care te respecta!

  Craciun fericit tuturor! (ca tot e perioada)

  Petre Popescu,
  „Aripi” Pitesti

 11.   Vreau sa intervin pentru a clarifica lucrurile :
  In Asociatia Mehedinti nu exista nici un membru cotizant cu numele de,,Ilarie” , nici la U.C.P.R. , nici la F.C.P.R. ;
  Ce este mai grav , avem de-a face cu un om cu dubla personalitate , caruia ii este rusine cu numele sau real si din acest motiv la comentariul nr.6 se ascunde sub numele de ,,Ilarie” .
  In fine , sa trecem la subiect si sa recunoastem ca singurul om care a facut ca in anul 2009 protocolul incheiat intre U.C.P.R. si F.C.P.R. sa functioneze , se numeste Liviu Plavitiu .
  Patrioti falsi ca acest domn ,,Ilarie” se nasc peste noapte ; numai ca atunci cand domnul Liviu Plavitiu facea eforturi ca protocolul sa fie pus in practica , patriotul domn ,,Ilarie'” , se lupta cu sticlele de Timisoreana .
  Va salut si va doresc ,

  Sarbatori Fericite !

 12. Da domnule Petre e de apreciat munca depusa dar , eu ma refeream la corectitudine .Daca vrei sa prezinti adevaratii campioni fara a fii partinitori, ii prezinti indiferent din ce zona sunt. Sa-i recunoastem pe cei mai buni altfel nu exista nici o sportivitate.Daca as fi avut poze le-as fi trimis cu toate ca am fost la expozitie si nu la o bere cum spuneti dumneavoastra; eu nu cosum alcool.Multi ar fi vrut sa vada si adevaratii campioni pentru ca erau interesati, dar atat s-a postat, n-ai ce-i face ,din pacate.Si acum spuneti-mi cine este egoist.  

 13.  Ilarie a scris sub 9 nume diferite si este din Bucuresti. Dl Ilarie va rog sa continuati dar sub un singur id. multumim pentru intelegerea ambelor parti.

  moderator Cosochi Daniel.

 14.  Referitor la Laurentiu , el reprezinta trecutul .
  El alaturi de Sandu Dodoaca au infiintat Clubul Dunarea , in cadru U.C.P.R. , club pe care l-au condus timp de 4 ani ; apoi tot el , de aceasta data alaturi de Marian Gogoase au reinfiintat in 2008 ruta de vest , ruta pe care au activat in acel an 50 % din columbofilii membrii cotizanti la F.C.P.R. – Mehedinti .
  Cam asta este totul si din acest motiv , fara sa vreau sa supar pe cineva , in Mehedinti ,,Laurentiu” ca si lider , organizator , etc. , reprezinta trecutul .
  Intram peste cateva zile in anul 2010 si vrea el sa recunoasca sau nu , in prezent este un simplu membru si nimic mai mult .
  Dar de aici si pana a fi tras la raspundere ca nu s-a prezentat la expo. judeteana , este o cale lunga …
  In plus , la comentariul nr.2 , el a facut un apel la liderii care conduc U.C.P.R. si F.C.P.R. , in care ii ruga sa mentina protocoalele de colaborare si in anul 2010.
  Nu a dat sfaturi la nici unul din baietii din Mehedinti , asa cum insinua donmul ,,Ilarie” , la comentariul nr. 6 . Haideti sa citim cu atentie comentariile colegilor nostrii columbofili , sa incercam sa fim mai responsabili si sa lasam caterinca .
  Este democratie si fiecare merge unde vrea , cu cine vrea si cand vrea , fara sa dea nimanui explicatii !
  Haideti sa uitam epoca comunista si obiceiurile astea invechite .
  Va doresc ,
  Un Nou An Fericit

 15.  Acum haideti sa discutam constructiv :
  In Mehedinti avem in anul 2010 , un numar de 200 membrii cotizanti la F.C.P.R. si 100 membrii cotizanti la U.C.P.R. !
  Un calcul simplu arata ca in prezent santem 300 de membrii columbofili , care putem zbura impreuna .
  300 membrii x (cu o medie de 40 de porumbei de crescator) , ne arata ca in primavara vom avea impreuna 12.000 de porumbei , la prima etapa .(Sant calcule simple facute de prietenul meu Cristi , aflat aici langa mine , la un ceai cald) .
  Daca va fi un an bun , dupa etapa de Dunavat , putem avea lejer un numar de 4.000 – 5.000 de porumbei la prima etapa jucata cu lansare din Ucraina .
  In plus , daca santem calculati si stim sa ne respectam reciproc , in urmatorii ani viitorul columbofiliei din judetul Mehedinti , poate fi chiar ROZ !

 16.   Pt Dom Dan .De ce inainte sa vorbiti nu va interesati nu cred ca este numai meritu lu Liviu Plavitu eu din ce am vorbit la voi in jud stiu ca au participat mai multi columbofil din clubu Dunarea ca sa se semneze acel protocol. Daca esti cumva membru la amatori trebuie sa sti ca daca nu venea Epuran nu se semna nimic pt ca Dom Daescu ii era frica si pe altii ca sa semneze nu ii stiu.Te rog sa ma ierti Dom Dan dar nu am fost acasa si cu berea Timisoreana sa o bei tu cu prieteni tai .LA MULTI ANI .SI APROPO dAN SI MAI CUM CA EU NU AM AUZIT DE TINE

 17.  Felicitari domnule Laurentiu pentru propunerea de a uni U.C.P.R. si F.C.P.R.,doar ca am avea rugamintea sa ii lasi pe altii.Tu nu ai facut decat sa DEZBINI CLUBURILE pe unde ai fost inscris.De ce nu ne lasi sa te duci inapoi la Craiova , la BABASU unde ai fost inscris anul acesta?Iti este rusine ca esti mehedintean si fusi la Dolj?Nici tu nu stii unde sa te mai duci si cu cine sa mai zbori, nu vezi ca nu esti in stare sa faci o clasare? Pentru tine sportul columbofil nu este decat O AFACERE, nu ce sustii ,,Toti iubim acest sport si ne dedicam lui cu trup si suflet ,,.
  Pentru tine TOTUL este de vanzare, deci nu pui pentru porumbei suflet.

 18.  LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI SA VI SE IMPLINEASCA IN NOUL AN !
  Din punct de vedere organizatoric si administrativ , mi-as dorii sa realizati si voi macar 10% din ce am realizat eu , in folosul columbofiliei Mehedintene !

 19.  Este usor sa stai in spatele unui monitor si sa arunci cu noroi , fara sa ai decenta sa te semnezi cu propriul nume ; Ilarie , silvio , etc. , maine poate Prazlea cel Voinic …
  Faptul ca in 2009 am fost membru cotizant la Asociatia Jud. Dolj , il datorez unui singur motiv :
  – Mi-am dorit sa particip cu porumbeii mei , la etape organizate pe Ruta de Vest , asa cum am facut incepand din anul 2007.
  Cum in anul 2009 Asociatia Jud. Mehedinti nu mai avea plan de zbor pe Ruta de Vest , am fost obligat sa zbor alaturi de columbofilii membrii ai Clubului 6 – Craiova , Dolj , singurul club mai apropiat care zbura pe Ruta de Vest .
  In plus , aveam avantajul ca masina care transporta porumbeii trecea prin orasul nostru , apoi isi continua traseul .
  Mai exista si o a doua varianta de a merge la Caras (varianta care a fost aleasa de redutabilul tandem din Orsova , Dunarintiu + Bocasieru ) , numai ca timpul nu-mi permitea sa fac acest lucru si din acest motiv am ales prima varianta .
  Referitor la rezultate , este clar ca nu puteam clasa , atata timp cat nu concuram .
  Din 2006 cand am clasat 3 porumbei la categoria demifond , am facut norma la categoria crescator – demifond si laureat demifond , mi-am propus ca zborurile sub 500 km , sa le abordez ca zboruri de antrenament , fara sa constat porumbeii la sosire .
  Este adevarat ca am ales un drum greu si anevoios , etapele de FOND si MARATON fiind foarte dificile …
  Eu in viata fac ceea ce simt si ceea ce imi dicteaza coonstiinta !
  VA PUP SI VA STIMEZ ,
  Laurentiu

 20.  Draga ,,silvio” , Harap Alb , sau Dumnezeu stie cum te cheama in realitate :
  – ACEST TOPIC ARE CA SUBIECT EXPO. U.C.P.R. 2009 !
  CE LEGATURA ARE PERSOANA MEA CU SUBIECTUL PE CARE DOMNUL I ANCU SORIN GIGEL A DORIT SA-L DEZBATA , POSTAND ACESTE FOTOGRAFII ?
  In decursul anilor pe langa kinetoterapie – facultate pe care am absolvit-o in anul 2006 , am participat la foarte multe cursuri de neuro – psihiatrie .
  DEONTOLOGIA PROFESIONALA , nu imi permite sa-ti fac o evaluare pe un site public , dar crede-ma ca in ceea ce te priveste , dragul meu ,,SILVIO” , complexele tale au un grad ridicat si nu este bine atat pentru sanatatea ta , cat nici pentru persoanele din jurul tau .
  ITI DAU UN SFAT PRIETENESC :
  – Citeste un roman (o carte) ;
  – Megi la o piesa de teatru;
  – Plimbate in mijlocul naturii;
  – Etc.
  Columbofilia este o pasiune , iar pentru tine a devenit un factor de stres .
  Fie ca esti adolescent sau adult , domn sau doamna , draga ,,SILVIO” , este bine sa imi urmezi sfatul si numai tu vei avea de castigat .
  Societatea are nevoie de oameni cu minte sanatoasa , intr-un trup sanatos !
  Al tau coleg si prieten,
  Laurentiu

 21.  Dom Laurentu eu nu vreau sa fim rai in ajun de anul nou dar cu ce te lauzi lasi de dorit si iti pun 2 intrebari sa imi raspunzi daca ai buna placere. Recunosti ca de cind ai plecat din clubu de profesionisti au inceput sa se vada rezultatele si exemple ar fii multe dar amintesc anul 2009 cu 2 vicecampionii nationali si ex la puii vitezaPlavitu si locul 2 demifond puii Dumitrescu si campion national crescator Dumitrescu .vreau sa stiu daca pe timpul cind ai fost presedinte au fost rezultate la fel sau mai mari?
  Si unde ai facut facultatea nu la tine in oras?
  Ne cunoastem personal si de citit citesc ce pot ca imi ocupa timpu facultatea dar o diferente eu o fac in Bucuresti si nu in orasu natal platita.Iti doresc un nou an fericit cu impliniri si realizari dar nu te mai baga in seama .La Multi Ani Dom Laurentu

 22.  PT. ILARIE (CEL CARE SCRIE SUB 9 NUME DIFERITE) :
  – Tu esti student in prezent (daca nu minti si de aceasta data) , eu tin cursuri studentilor !
  Eu mi-am continuat studiile in Franta , tu te chinui sa treci in anul urmator !
  Aceste lucruri nu au importanta prea mare , este un site pt. porumbei …
  Referitor la tine , nu inteleg de ce iti este rusine cu numele tau . Sant oameni care in trecut au gresit ; Au violat , au talharit si chiar au ucis si tot nu le este rusine sa spuna cum ii cheama si unde locuiesc in prezent . Tu esti sub orice critica , dar in schimb vi si imi spui mie ca ,, ma bag in seama ” .
  Nu stiu care dintre noi se baga in seama !
  Referitor la cei 4-5 ani , perioada in care eu am fost presedinte la clubul Dunarea (club pe care l-am infiintat alaturi de prietenul meu Sandu Dodoaca) , pot sa – ti spun cu mana pe inima ca in acei primi ani in judetul nostru , atunci cand se realizau 2-3 norme in catalogul national , ERA SARBATOARE .
  A TREBUIT SA CLADIM TOTUL CU GRIJA SI RESPONSABILITATE , TRECAND PRIN MAI MULTE ETAPE :
  – Am marin numarul de membrii cotizanti de la 25 la 66 , reusind in ultimul an sa ducem clubul la un numar de 80 de membri;
  – Am construit (cu participarea a 8 membrii columbofili) , o cusca de transport de 800 de locuri si am mai cumparat o alta cusca de la Caracal , de inca 800 de locuri (cea de-a doua cusca a fost cumparata cu bani stransi de la toti membrii cotizanti , din acea vreme) ;
  – CLUBUL DUNAREA in anii 2005 – 2006 a spart gheata la U.C.P.R. Mehedinti , reusind sa introducem in catalogul national un numar de aproximativ 150 DE PORUMBEI ,etc., la toate categoriile de distanta , inclusiv FOND si MARE FOND .
  – Sant multe alte exemple pe care ti le mai pot da draga ,,ILARIE” REFERITOR LA ACTIVITATEA MEA CA PRESEDINTE AL CLUBULUI DUNAREA , dar imi este tema ca neputinta si complexele tale , te fac sa nu poti intelege prea multe lucruri .
  Pa . Te pup . Sa cresti mare si cuminte si sa iei note bune la scoala , pt. a nu ne face orasul de ras !
  UN NOU AN FERICIT !

 23.  Imi cer scuze :
  M-am grabit la scrierea comentariului anterior si am facut o greseala de scriere :
  – Corect era ,,am marit numarul „, dar apasand gresit pe tastatura , s-a scris ,, am marin numarul ” .
  Fac un apel la acesti domni care nu au facut nimic pt. columbofilia din jud. nostru , sa incheie acest circ si indiferent cum se intituleaza ei ,,Ilarie” , ,,silvio” sau ,,Pasarila” , sa aiba un gram de decenta si putin respect .
  Respectand pe cei din jur , se respecta in primul rand pe ei !

Comments are closed.