„Cel mai frumos porumbel al crescatoriei”

Concurs organizat de catre Catalin Josan.
Tema concursului este „Cel mai frumos porumbel al crescatoriei”. Se premiaza cele mai frumoase 3 poze cu porumbei. Sunt 2 sectiuni: porumbei voiajori si porumbei de agrement. Fiecare sectiune are 3 premii in produse: primul 150 RON, al doilea 100 RON si al treilea 50 RON.
Primul: o punga de Hormoform+o cutie de Mycosan(pentru sectiunea de voiajori)+un un deparazitant spot-on Harka-Mectin+o cutie de Spartrix, pentru sectiunea de porumbei de agrement in loc de Mycosan o cutie de Harkavit plus si o cutie de Appertex.
Premiul al doilea: o punga de Hormoform+un deparazitant spot-on Harka-Mectin+o cutie de Spartrix.
Premiul al treilea: o punga de Hormoform+un deparazitant spot-on Harka-Mectin.
ATENTIE: Concursul se desfasoara EXCLUSIV pe forum, intr-o sectiune special destinata concursului, unde veti gasi calea catre cele 2 sectiuni

Inscrieti o poza

Concurs: Porumbei voiajori

Concurs: Porumbei de agrement


Descrierea produselor

Appertex – 30 tablete tratament/preventiv impotriva coccidiozei cauzate de Eimeria labbeana & Eimeria columbarum. Se administreaza o pastila/pasare. Nu se administreaza impreuna cu tratamente care cauzeaza vomitarea. Tratamentul de prevenire se face la imperechere si apoi dupa 3-4 saptamani pentru a preveni infectia puilor. Tratamentul se face si dupa transport, expozitii sau zboruri cand pasarea este posibil sa fie expusa la infectii datorate custilor infectate. Spalati mainile cu apa si sapun dupa administrare si dupa curatarea excrementelor pasarilor tratate. Pret 34,99 lei inclusiv TVA.

Harkavit-Plus – 400g Multivitamine, electroliti si glucoza. Se foloseste pe toata perioada anului de 2-3 ori pe saptamana precum si in perioade de stres. Se recomanda pasarilor tinere care se intorc de la zbor precum si pasarilor adulte in ziua de dinaintea zborului pe perioada calda. Se administreaza o masura/litru de apa pe o perioada de pana la 3 zile. Pret 24,99 lei inclusiv TVA.

Harka-Mectin – 5ml Tratament pentru paraziti externi si interni si acarieni. Doua picaturi se aplica pe piele, intre umeri pentru porumbei iar pentru perusi si alte pasari de colivie, o picatura. Nu se foloseste in perioada naparlirii sau pentru pasari sub 8 saptamani. Nu se administreaza altor animale decat pasarile. A se pastra in locuri ferite de lumina sub 25 de grade C. Evitati contactul cu pielea, ochii sau gura. Spalati-va cu apa si sapun dupa aplicarea tratamentului. Pret 25,99 lei inclusiv TVA.

Hormoform – 2,5kg Supliment alimentar ce contine grasimi si uleiuri, proteina animala si vegetala, ulei de ficat de cod, extract de malt, aminoacizi, vitamine, minerale si elemente rare.
Pasari odihna -57g per 450g mancare
Pasari ce concureaza -71g per 450g mancare
Pasari in timpul reproducerii -86g per 450g mancare
Hormoformul ar trebui utilizat zilnic impreuna cu mancarea (se va folosi concentratia indicata).
Hormoform este un amestec de uleiuri si grasimi care asigura energia necesara, proteine vegetale si animale, drojdie, ulei din ficat de cod, extras de malt, aminoacizi, vitamine, minerale si elemente bazate pe germeni de grau.
Analiza calculata tipic este urmatoarea:
12%proteine 8.8%ulei 5.1%fibre
Vitamina A Acid Nicotinic
Vitamina D3 Calciu Pantotenat
Vitamina K Biotin (B7)
Vitamina D1 (Thiamina) Inositol (B8)
Vitamina B2 (Riboflavina) Colina
Vitamina B6 (Pyridoxina) Acid Amino Benzoic
Vitamina B12 Lisina
Clorura Cistina-Glicina
Iod Calciu
Cobalt Sare
Cupru Fosfor
Mangan Zinc
Fier Arginin
Metionina Triptofan

Proteina din Hormoform este creata pentru a fi complementara cu proteina din regimul alimentar traditional (nu sa o inlocuiasca).
Hormoform este creat pentru a suplimeta amestecul alimentar traditional,adica,de exemplu,daca o vitamina este detectata ca fiind la nivel mic in amestecul traditional,ea va fi inclusa la un nivel mare in Hormoform.
Dupa ani de zile,formularea Hormoformului a fost ajustata astfel incat sa se bazeze cat mai mult pe studiile recente. Aceste mici dar semnificante schimbari permit specialistului care a folosit Hormoform sa beneficieze de ultimele descoperiri stiintifice, in acelasi timp bazandu-se pe un sistem care a rezistat de-a lungul timpului.
Cel mai recent, s-a descoperit rolul Metioninei in ceea ce priveste calitatea penelor. Penele sunt realizate dintr-un tip de proteine numit Keratina. Aceasta proteina contine un procentaj mare de sulf, un element care este in principiu asimilat din regimul alimentar sub forma metioninei(sulful nu poate fi absorbit si trece direct prin sistemul pasarilor).
Datorita importantei calitatii penelor si a faptului ca amestecurile de mancare traditionala au un nivel scazut de metionina, cea mai recenta imbunatatire in ceea ce priveste Hormoformul a fost cresterea nivelului de metionina din amestec. Acest lucru inseamna ca pasarile care sunt hranite cu Hormoform au destula metionina pentru asigurarea optimizarii calitatii penelor.
Hormoformul poate fi de asemenea utilizat separat, intr-un container, pentru hranirea pasarilor atunci cand acestea simt nevoia. Probabil primul supliment alimentar formulat special pentru porumbei. INDISPENSABIL. Porumbeii concureaza excelent. Acest produs castiga cursele!!! De la lansarea produsului pe piata cursele cele mai importante au fost castigate de porumbei pregatiti cu Hormoform. Exista si ambalaj cu cantitati mai mari, mai avantajoase la pret. Pret 34,99 lei inclusiv TVA.

Mycosan Tccs 7,5g – Redobandirea conditiei, dezvoltarea muschilor si a fortei musculare, cresterea conditiei fizice si rezistentei. Un plic pentru 2 litri de apa sau ratia de mancare/zi a 40 de porumbei. Se administreaza o zi dupa zboruri scurte si 3 zile dupa zboruri lungi. Contine creatina care creste puterea si rezistenta, carnitina care imbunatateste arderea grasimilor si intareste muschii inimii, imbunatatind folosirea oxigenului. Acid salicilic cu proprietati antiinflamatoare. Vitamine, elemente rare si aminoacizi. Trebuie preparata solutia zilnic. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Pret 4,99 lei inclusiv TVA/ plic sau 49,99 lei cutia.

Spartrix – tratament oral pentru Tricomonoza. Se administreaza o singura data. Datorita prezentarii sub forma de blistere cu tablete, crescatorul se asigura ca fiecare pasare primeste doza necesara, eliminandu-se riscul ca unele pasari sa nu primeasca tratament, cum este in cazul administrarii tratamentului in apa. Substanta activa Carnidazol. Fiecare cutie contine 50 de tablete, adica 50 de doze pentru adulti sau 100 de doze pentru pui. Se administreaza inainte de imperechere sau in prima jumatate a perioadei de clocit, pentru pui – dupa intarcare sau de cate ori se remarca prezenta bolii. Nu se ating pastilele cu mana goala, se recomanda folosirea unor manusi impermeabile. Se spala obligatoriu mainile dupa folosire. Se administreaza dimineata, inaintea hranei. Vasele de apa trebuie luate seara inaintea tratamentului si dezinfectate, dupa care, dimineata se administreaza apa proaspata, dupa mancare. Daca boala persista, se repeta dupa 3 zile. Pret/cutie : 49,99lei, inclusiv TVA.

Pentru comenzi va puteti adresa d-lui Catalin Josan:
Nr. telefon: 0724.524.857
Email: catalin_josan_adrian@yahoo.com

DISTRIBUIȚI