F.C.P.R. – Vizionarea tuturor clasamentelor online !!!

Federaţia Crescătorilor de porumbei din România vă oferă posibilitatea vizionării tuturor clasamentelor din toată ţara. Intraţi pe www.fcpr.ro şi la rubrica Clasamente FCPR ( click aici ) puteţi foarte uşor vedea clasamentele din întreaga Românie.
Clasamente sunt vizibile chiar şi în stadiul de lucru, când nu sunt gata. Totodată ele urmează mai apoi a fi omologate deci mai pot apărea schimbări.
Vizibilitatea lor pe internet asigură o transparenţă necesară în practicarea sportului columbofil din România, dar ân acelaşi timp oferă omologatorilor posibilitatea să verifice clasamentele primite cu cele din program şi dacă modificările solicitate au fost efectuate.
Spre sfârşitul anului vom posta şi centralizările judeţene.
Coordonator program
ing. Marius Tunduc

87 COMENTARII

 1.  foarte frumos!In felul acesta putem vedea toate rezultatele fara prea mare asteptare!

 2. cu adevarat un pas inainte pt COLUMBOFILIA ROMANA…..urmatorul pas ar fi unirea federatiilor si zborul pe rute comune

 3. Ati lasat un ¨om¨ (Vipera) fara paine si ati desfiintat o rubrica si un topic(Porumbei pripasiti) …=))
  Din partea mea, FELICITARI PENTRU INITIATIVA SI PENTRU PUNEREA IN PRACTICA, SUCCES IN NOUL AN COMPETITIONAL!!!

 4. Este cea mai frumoasa stire pe caream citit-o pe acest site. Felicitari!!!!!!!!1
  Urmatoarea va fi cand vom zbura toti,uniti…

 5.  BunA initiativa, putem vedea clasamente pe real,nu laude … Felicitari organizatorilor !!!

 6.  Este probabil cea mai importanta realizare a federatiei noastre nationale-FCPR-din acest an !!
  Se estimeaza un an competitional valoros, foarte transparent ,inedit – cu publicarea imediata a rezultatelor, prin aceasta rezultand mult fair play si profesionalism.
  Felicitari domnule Marius TUNDUC, felicitari F.C.P.R. !
  Este bine sa se inteleaga aceste lucruri de catre toate asociatiile noastre judetene, numai asa punem in valoare acest foarte bun inceput !

 7.  ptr domnul atministrator : ar fi bine daca ati putera pune aceste clasamente undeva unde pot fi gasite mai usor sa nu mai intram pe paginile din urma sa le gasim . sper ca nu deranjez …numai bine;)

 8.  Va multumesc tuturor pentru aprecieri dar nu este frumos ca doar numele meu sa fie amintit. Este intradevar o realizare mare, care ne aduce in elita columbofiliei mondiale din acest punct de vedere.
  Totusi nu uitati ca pentru ca acest program sa functioneze si-a dat acordul Comitetul Director in intregime, (fara acest acord era doar o simpla idee) si am avut sprijinul d-lui Bilan, presedintele nostru (cel foarte criticat de FRC).
  Nu o spun ca sa-l laud ca este presedinte, dar am avut sprijinul sau in tot ceea ce am dorit sa fac nou in columbofilia romana, sprijin fara de care nu puteam realiza nici acest lucru.
  Deci daca e sa laudam pe cineva, poate e mai bine sa laudam in general FCPR!
  DAca tot am intervenit se cuvine sa amintesc povestea acestui program:
  LA Bruxell, am avut ocazia sa vad pe laptop-ul secretarului federatiei maghiare, programul lor de clasamente. Imediat mi-am dorit sa avem si noi asa ceva. PE drum cu Florin Bilan am discutat si am convenit ca avem nevoie de asa ceva.
  Ajuns acasa am discutat cu mai multa lume printre care si c Marian Ilie, din Timisoara, care a venit cu cateva idei noi si a gasit pe cineva care sa faca acest program. Datorita unor circumstante, programul a fost facut de catre altcineva, de fapt o firma din Oradea, totusi multe din ideiile lui Marian se regasesc azi in program.
  Am sunat la multe asociatii din tara rugand tehnicii sa-mi trimita pe mail sugestii pentru acesta, majoritatea insa inca lucreaza la ele!!!
  Totusi nu pot sa remarc ajutorul primit de la Vali Persinar,Brasov, Fejes Iosif, Arad, de la dl Popa, Bacau, dl Szabo Zoltan, HArghita si multi altii pe care-i rog sa ma scuze daca le-am uitat numele.
  Un aport foarte important la avut d-na Mares, ce-a care face clasamentele judetului Prahova, pe programele danseia sa creat scheletul programului nostru si dansa a foat cea l-a introdus pe programatorul nostru in lumea clasamentelor de porumbei si in acelasi timp cred ca a oferit sute de informatii vitale pentru folosirea programului in toata tara.
  Acestia au fost cativa dintre cei care au muncit intr-un fel sau altul la realizarea programului nostru.
  Inca programul mai este mult perfectionabil dar ma bucur ca una dintre ideile mele de la inceputul mandatului din 2006, este realitate. Stiu sigur ca in viitor utilitatea lui va fi mult mai mare si deja ma gandesc la cateva lucruri noi.
  Totusi rog toti tehnicii sa-si pastreze, salvat in calculatorul propriu, cate un clasament al fiecarei etape pentru siguranta!!!
  Cu respect
  ing. Marius Tunduc

 9.  chiar constanta de ce nu apare nu mai e la FCPR?
  sau sunt oarecare probleme ca si cele de anii trecuti si ar fi bine sa nu fie vizibile
  sa fim mai atenti la ei

 10.  tinet-o tot asa si o sa ajungem sa ne batem de la elgal la egal cu olanda si belgia o sa vedeti ca sunt o multime de incepatori care o sa se ridice in cativa ani bafta tuturor vant in pene

 11. colunbofili din carei se cearta deja ca nu pot sa bata ceva copi de primu an incepatori si le anuleaza deja ceasurile la toate concursurile ca e diferenta prea mare intre ei de 40 minute CE E DE FACUT SAII LASE IN PACE se cred tari cas milionari dar in schimb sant paraleli la porunbei ms astept raspuns

 12. AM SCRIS IN ANUL 2007 ACEASTA RUGAMINTE: 
  Trimis: Joi Dec 20, 2007 6:23 pm Titlul subiectului:
  Pentru domnul Tunduc si Dl Bilan Florin
  Am rugamintea ca incepand cu anul 2008 clasamentele sa se faca dupa un program unic care sa fie trimis tuturor Asociatiilor Columbofile din tara (eventual contra cost, daca se impune) , pentru a nu mai exista diferente intre clasamente si centralizari. In felul acesta vor dispare toate suspiciunile privind intocmirea lor.
  Va propun ca odata cu acest program sa fie inaintate pe un CD si noul regulamentul al FCPR, pentru a fi multiplicat la nivelul Asociatiilor Judetene.
  Daca sunteti de acord cu propunerea mea va multumesc anticipat.
  Profit de acest mesaj pentru a va ura SARBATORI FERICITE si un calduros LA MULTI ANI.
  Cu stima si respect
  Costel Manoloiu Buzau ( ID soryn.mano@yahoo.com )
  SI IATA CA S-A INDEPLINIT- CU PUTIN EFORT SI BUNAVOINTA ACUM ACEST LUCRU E POSIBIL.
  FELICITARI CELOR DIN CONDUCERE PENTRU ACEST LUCRU
  SI INCA O RUGAMINTE
  DACA S-AR PUTEA CA SI REVISTELE SA FIE POSTATE IN FORMAT ELECTRONIC PE ACEST SITE. CRED CA AR FI BENEFIC PENTRU TOTI COLUMBOFILII DIN TARA SA CUNOASCA ACTIVITATEA NOASTRA SI EVENTUALELE INFORMATII NOI IN DOMENIU.
  SI EVENTUAL SI CATALOGUL ANUAL, PENTRU CA NU TOTI AJUNG LA EXPOZITIE
  VA MULTUMESC ANTICIPAT
  Cu stima si respect
  Manoloiu Costel din Buzau

 13. Da…de dimineata e asa, optimizarea aplicatiei si lucrari la server, normal ca nu merge.Totusi speram sa fie gata pe la aceasta ora.

 14.  domnule manoliu imi cer scuze sunteti din buzau varog frumos daca puteti sami dati si mie nr de tel de la asociatie trimiteti un sms pa nr de tel 0752785367 sunt din buzau simileasca si vreau sa particip si eu inpreuna cu preteni mei la concurs si nu stiu unde este asociatia va multumesc

 15.  pentru domnul marius tunduc yahoo com ma numesc gruia vasile din bocsa judetul caras severin vreau sa spun cami placfoarte mult porumbei si nu sant membru an asociatie sant un amator si anul acesta am fost la asocitie la bocsa unde presedinte este domnul tiligradianul daniel si am vorbit daca se poatesa ma anscriu si eu pentru a baga porumbei la zborul de tineret cu puii iar presedintele mia spus ca se poate dar pe numele unui membru care nu poate participa iam platit 50 de euro si 60 ron an care mia spus ca sant incluse si clasamentele am partici pat la 4etape iar la etapa urmatoare cea dea 5 mia venit un pui primul pe judet cu 57 deminute domnul prsedinte a venit la mine acasa sa vada porumbelul an pruna cu un alt membrul lam dat porumbelul an mana sa utat la el si ila aratat si lui domnul pruna gigi si ia spus ca este cacata pe coada si ca porumbelul este obosit si ca afost bagat la zbor dar nu antelege cum a venit ca nu se poate ca eu sa am porumbei mai buni ca dansi ca rade toata tara de ei la care mia spus sa vin cu ceasul la desigilare la care mia anulat porumbelul pe motivul ca nu sat membru an asociatie si nu pot clasa porumbei iar eu iam spus domnului presedinte dece mai lasat la celelalte etape sa clasez si pentru ce am platit clasamentele iar dansul si domnul tehnic sportiv domnul rimoti mihai si domnul membru pruna gigi miau spus canu se poate asa ceva ca eu sa am porumbel sa vina asa de bine pai ce eu am porumbei mai buni ca ai lor la care mau dat afara de la club si nu mai mau lasat sa bag porumbei la zbor iar eu stind ce facea domnul presedinte caprindea porumbei de la zboruri din alte judete veneau cu porumbei dansului de la zboruri si le lua cipurile de pe picior si le vindea cu cate 10 ron iar domnul rimoti mihai care spune ca este membrul de 15 ani este o persoana care colectionea porum prinsi si ai baga la matca an urma cu tei ani unbaiat de la mine din comuna a prins un pui de la zborul de tineret asta find an 2006 fem rosie cu seria 000037la care ia ceruto o persoana sa io dea sa scoata o pereche de pui la ia la care femela a scapat si a ajuns la domnul membru care spune ca este de 15 ani membru si a sechestrato pan anul acesta an 2009 trei ani de zile iar anul acesta a dato la schimb pe altul porumbel vreau sa va spun ca am anuntat la bucuresti unde am vorbit cu domnul radul v ioan si iam spus totul ca si dumneavoastra iar el mia spus sa fac si o scrisoare catre dansul pe care iam trimiso lam anuntat si pe domnul presedinte al jud caras severin si mia spus ca de ce am vorbit la bucuresti cu domnul radu de ce nu am asteptat sa vada dnsul despre ce este vorba pentru ca acuma cand sta si carasul mai bine la clasamente pe tara trebuia eu sa dau telefon la bucuresti vrea sa va mai spun tot adevarul cum am scris si catre domnul radu v ioan caci anul acesta domnul membru rimoti mihai la un zbor de maturi cu porumbei mia spus daca bag porumbei la zborul de melk an austria si am spus ca daca pot sai bag iar el mia spus cati porumbei am de bagat iar eu iam spus ca am 15 porumbei iar el mia spus ca daca ai platesc 50ron pot sai bag la care ai mei au participatzbor iar alti porumbei au clasat fara aparticipa la concurs asa au facut si an anul 2003vas ruga frumos sa ma ajutati pentru ca nu vor sa ma mai anscrie la asocitie pentru ca eu liam parat la domnul radu v ioan si ca nimeni nu poate sa le faca nimic si eu am 100 de porumbei miam cumparat porumbei anul acesta 7 buc din germania pentru ca ami plac foarte multvas ruga daca se poate domnul marius tunduc as vrea sda vorbesc cu dumneavoastra doar sami dati un bip si va sun eu va multumesc nr tel 0753126108

 16.  bv bine ati facut ca ati infintat asociatia dar cum sau unde se fac inschrieri ca eu de aicea de unde sunt nu stiu nici unu sa fie le fcpr si va spun ca porumbei de valoare ca in judetul alba nu mai gasiti

 17.  Pt domnu deni am ramas impresionat de modul cum membri di conducerea clubului din Caras Severin trateaza si maltrateaza tineri columbofili. Un cuvint as avea sa le adresez, Domnilor daca nu mai aveti rezultate, si nu mai puteti,lasati locul altora care poate, am observat ca sunt tineri ambitiosi care investesc in columbofilie, iar dv,cu ajutorul custilor de braconaj prindeti porumbeii Columbofiliilor,care ii asteapta cu drag inapoierea lor din concursuri. Rusine domnilor BRACONIERI RIMOTI MIHAI, si PRUNA GIGI,bai baieti o vorba vreau sa va mai spun sunteti niste cotetari,pacat de rangul care il aveti la clubul care sunteti, UN SFAT FITI FAYR PLAI lasati porumbei sa zboare,iar daca rezultatele tot nu apar,lasativa de acest minunat sport care nu este pt orisicine.Cu respect salut toti columbofilii din Rominia care isi merita Onoarea si Gloria………IONUT MARGINE CLUB ANTON PANN RM VILCEA.

 18.  felicitari pt tot ceea ce faci pt columbofili romani.tineo tot asa pt ca totol sa fie ok.esti cel mai tare chiar daca uni nu inteleg asta.succes in continuare

 19.  orice initiativa care iese din cotidian este binevenita SUCCES TUTUROR COLUMBOFILILOR IN ANUL COMPETITIONAL 2010,din Gherla-cluj

 20.  PT. DL. MARIUS TUNDUC . MA NUMESC MARCIN DORU SUNT INCEPATOR AL ACESTUI SPORT COLUMBOFIL DIN JD.TIMIS.am 2 intrebari 1 de ce nu se mai zboara peste 1100-1200( magdeburg-schferin…..) cel putin ultima sau nu ne permit cei din UE.2 care sunt calitatile unui porumbel .va multumesc mult

 21.  multumesc celor care l-au anuntat pe domnul dicu adrian proprietarul porumbelului 860305.07 f marmurata .clubul aripi pitesti.porumbelul a fost pierdut la un zbor in polonia si sa oprit in caransebes .SARBATORI FERICITE SI VANT IN PENE

 22.  in atentia dl deni . vreau sa spun dl deni ,de ce nu vreau cei din conducerea clubului sa te inscrie? pt ca le prinzi porumbeii si dupa acea mai ai si tupeul sa vi la club cu o lista cu porumbeii prinsi si sa le ceri sume de bani ca sa le dai porumbeii inapoi,sati fie rusine , sa stie si ceilanti din tara cine esti si ce faci dupa ce prinzi porumbeii si le rupi gatul la porumbei crezi ca cineva din tara de la noi te va primi in vreun club?asemenea infractori ca tine ,vreau sa vad daca te inscrie cineva . si spunele la oameni cine esti cu adevarat daca nu iti este rusine.cheama pe cineva sa iti faca o comisie acasa sa vada cati porumbei ai prinsi ,asa ca nu mai spune ca ti sa facut o nedreptate pt ca minti cand spui asta.

 23.  domnilor care cititi aceste articole de pe forum .nu mai luati de bune ce scrie unul si altul ca nu ai cunoasteti cine sant si inainte de a spune despre cineva ca este infractor ,documentativa va rog sa il intrebati pe dl DENY cu ce se ocupa in timpul zborurilor?toata ziua tine porumbeii in aer ca sa prinda pe cei care participa la concursuri. si rog sa se formeze o comisie inopinanta care sa controleze membrii de care dl DENI vorbeste, dar si pe dansul , ca sa vedeti cu cine aveti de a face.

 24.  pentru domnul nutzu zis pruna gigi care se da membru adevarat te rog frumos sa vi la mine acasa cu domnul badea dorel presedintele judetului caras severin si cu alti membri sa verifice porumbei mei si sa vada daca am porumbei prinsi cu aripa taiata si toti porumbei care sant veniti la mine toti zboara afarasi iam dat si pe internet pripasiti la mine eu le dau drumul nu ca tine vi sai vinzi la mine an cartier ce prinzi eu pot dovedi lucrul acesta asa ca nu spune tu ca eu sant branconier poate vrei sa spui ca an urma cu 7/8 ani recunosc caci am prins porumbei dar de cand am bagat si eu la zboruri porumbei prin tara si ai asteptam si am vazut cum este sa astepti porumbei nu am mai prins porumbei eu si pe care iam cumparat iam eliberat si alti iau prins si leau rupt gatul eu am rupt gatul aporumbei la persoanele care prind porumbei de la zboruri iar tui si alti membri mergeti repede cand prinde cineva un porumbel de la zbor sal vedeti si le spuneti ca este o pasare superba si sasi scoata pui la ei asa ca nu este asta motivul pe care tu nu esti deacord si presedintele si technicul sportiv ca eu sa nu fiu membru caci daca era asa dece am fost solicitat de domnul rimoti sa bag porumbei la melk daca sant branconier si voi santeti cinstiti dece mati lasat sa zbor si la tineret dacaprind porumbei te rog sa raspunzi la antrebari va spun eu care este motivul pentru ca cam parat la bucuresti pentru ce ati facut si tare as fi curios daca eu sant membru an asocitie daca tu o sa mai ai porumbel locul doi pe tara cum ai avut anul trecut nu vreau sa te jicnesc dar nu stiu daca o sa fi pe la sfarsitul unei file din carte asa ca eu stiu cum sa procedat zborurile la noi an asociatie daca erati corecti dece ati bagat porumbei mei si alui verisorul meu la melk pentru ca noi nu am fost membri dece ai tai au stat acasa la zborul acela si terog frumos sa vi la mine acsa si sa ami arati un porumbel care sai dau drumul si ai sa vezi ca le dau drumul la toti cate unul pe rand si asa osa zei ca zboara toti la mine binenteles nu ma pui sa le dau drumul la care iam adus di germania eu daca este nevoie am vorbit cu membri care sant deacord ca eu sa fiu membru si pot sa aduc si semnaturi cei care nu santde acord va stiti voi aia va astept la mine acasa

 25.  domnul nutzu mai am un mesaj pentru tine roagal pe domnul presedinte badea dorel sa vina anpreuna cu tine si alti membri care vreti voi nu spun eu care sa veniti si sa dovedim aceste lucruri despre care sant publicate si sa vedem cand o sa vada rosul si vanatul pe care iai prins si iai vandut si uitate atent la porumbei pripasiti pe toate saiturile si sa vezi ca eu iam dat pripasiti nu ca tine asa ca eu nu sant nea marta sa ai luati porumbei din voliera casa va faceti si voi porumbei si mai este si femela aia rosie care a ajuns la domnul rimoti osti destul de bine aia cu seria 0000 37 de 06 eu le pot dovedi astea si daca domnul badea este corect sa va excluda pe voi din asociatie si sami dea mie dreptul ca membru daca am dreptate si daca voi aveti dreptate sa nu mi se mai dea mie voie an asociatie te rog sa raspunzi pe internet sa vada toti columbofili din tara si dupa ce se face aceste masuri le publicam pe internet si sa vada oameni care sant membri cine avea dreptate

 26.  consider ca dl pruna gigi are dreptate in ceea ce-l priveste braconajul.nu este frumos sa rupi gatul la un porumbel,indiferent al cui e.pe dl pruna gigi l-am vazut si la expo nationala si imi facuse o impresie foarte buna.nu cred ca este un braconier.pe dl vasile nu il cunosc dar din cate spune dl gigi despre el imi dau seama ca este un fost braconier.d-le vasile ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste concursul de anul trecut.daca unii columbofili nu sunt asa cunoscuti ca altii aia nu inseamna ca nu poate sa ii bata la concurs pe cei ce au castigat mai multe concursuri.nu exista o regula ca dl pruna gigi si dl rimoti mihai sa castige tot ei.dl vasile a platit o suma de bani pt aceasta distractie si voi la-ti oprit cand un porumbel de-al lui o venit inaintea porumbeiilor vosti.de ce nu la-ti lasat sa concureze mai departe .asa cum la-ti lasat la inceput.daca nu venea porumbelul lui sunt sigur ca la-ti fi lasat…ionut dumitrescu.PRAHOVA

 27. ai dreptate dl deni, ca zboara toti porumbeii la tine , dar asta dupa ce iai filat si invatat la tine. as vrea sa vedem un act de proprietate sau un pedigreu la vreunul din porumbeii pe care ai detii , asa ai putea sa demonstrezi ca esti corect si ai cumparat porumbeii de undeva, si apropos… zici ca ai cumparat porumbeii din germania? de ce minti?sti ce ai facut cu porumbeii aceia , si cum colegul a vrut sa fure un albastru de acolo si ia dat drumul caci ia fost frica ca il prinde neamtul. si inca ceva| eu nu am nicio functie de conducere in club asa ca eu nu pot sa te primesc sau sa te dau afara din club si te rog sa nu mai spui ca femela mea ar fi facut pe fals normele care le-a facut ca sti destul de bine ca nu este asa , adica cum?” daca tu o sa concurezi cu noi , noi nu o sa mai facem nicio norma ca vezi doamne : o sa ne iei toate locurile din clasament tu, si te rog sa mai spui la oameni ca tu ai mai fost inscris la club in urma cu cativa ani si ai zburat doar un an , ceea ce nu este regulamentar . asa e? sau mint? 

 28.  intradevar domnul gruia vasile zis cinili prindea porumbei a recunoscut ieu personal il cunosc ie un baiat de treaba de ce sa nu fie primit in asociatie ca nu vor citiva branconieri din conducere care personal ii cunosc si ieu pruna ,rimoti,tiligradeanu ,de domnul fost presedinte novac care a furat in permanenta nu vorbeste nimeni,asta ar trebui exclus pe viata ca a fost prins in flagrant,si acuma a inceput din nou sa zboare ,vas ruga sa luati masuri pentru acesti domni nu pentru acest baiat care ar vrea si iel sa fie inscris,intr_o asociatie de hoti ca nu se poate numi alt fel exclus citorva persoane cinstite intradevar.Rog autoritatile sa tina sub control acest club care ,fura de ani buni .

 29.  cine fura? si te rog sa demonstrezi asta dle anonim , care esti si tu tot ca vasile, si mai santeti si vecini; corb la corb nusi scoate ochii.

 30.  D-LE NUTZU O SA CADETI TOTI ,CA NICI NU STITI SA FURATI CU CAP SI STI CUM IE LAUDA DE SINE NU MIROASE BINE CU NOUA CONDUCERE FCPR O SA -VA TAIE COARNELE LA TOTI CEI VITEJI CA TINE CU TOATE CA ESTI UN MORCOV SI STI PREA BINE CARE ESTE CLANUL VOSTRU IEFTIN SI FALS.

 31.  Domnul ANONIM si domnul VASILE(CAINELE)NU MAI SCRIETI PE FORUM TOATE PROSTIILE.La voi stiiti ce se potriveste,zicala HOTUL striga hotiii…1…Pentru inceput spunetii oamenilor sa stie c a voi nu sunteti membrii…2…spuneti ca voi sunteti din orasul BOCSA jud CARAS severin CARTIERUL…MAGURA…….UNDE SE AFLA CEI MAI MULTI BRACONIERI DIN TARA…..3 SPUNETI cum in perioada concursurilor in cartierul vostru e revolutie la fiecare casa e stolul de porumbei ridicat sus pt noi capturari…..spuneti cum in momentul cand se lasa un pripasit la careva va duceti si va spargeti tiglele cu pietre ca sa nu l prinda si sa vina la altul….si tot asa….scandal mare aveti dom le stresati rau pe perioada concursurilor care sa prinda mai multi……4 spuneti cum ati avut in cartier la voi porumbelul domnului BADEA…..PORUMBEL CU CLASARI SI OBOSIT A RAMAS LA VOI IN VAGAUNA LA 10 KM DE CASA…….SPUNETI CUM DOMNUL CAINELE A AVUT PORUMBELUL DOMNULUI GRUESCU DIN RESITA SI NU A VRUT SA IL DEA INAPOI SI L A SUNAT SA L INTREBE DE EL SI S A DAT DREPT O PERSOANA DIN ALT JUDET……5 SPUNETI SA STIE LUMEA CA NU CRED CA EXISTA CRESCATOR DIN TARA SA NU FI AVUT PORUMBEI PRINSI DE VOI.STITI CARE ESTE VINA CONDUCERII DIN CLUB????????????CA NU TREBUIA SA INSCRIE PE NIMENI DE LA VOI….SA NU ZBURATI PORUMBEII BRACONIERILORRRRRRRRRR…….IN CONCLUZIE LASATI INTERNETUL….MERGETI LUATI O CARTE DE ROMANA SI MAI CITITI CEVA SI LASATI PORUMBEII SA ZBOARE…….SI NU MAI CONFUNDATI ACEST SITE DE PORUMBEI CU CARTIERUL VOSTRU DE(ROMI).ACEST SITE ESTE PT CRESCATORII DE PORUMBEI NU PT BRACONIERII.DAR PUTETI FI SIGURI DE UN LUCRU…….DE ANUL ACESTA VI S A TAIAT MACAROANA…..NU O SA MAI ZBURATI VOI 7 PE UN SINGUR NUME…..NU MAI ZBURATI VOI DACA NU ANUNTATI PORUMBEII DIN TIMP PRIPASITI SI DACA NU AVETI TALOANE LA EI…..S A TERMINAT CU HOTIA……..O SA VA CONVINGETI SINGURI.

 32.  Domnule ,,iubitor de porumbei”,hai sa invatam sa scriem corect impreuna,pt ca ai deschis subiectul de lb romana:1hotul striga hotii,se scrie in ghilimele,ca doar e zicala nu?2:daca tot ai scris cu majuscule ,,CARAS”,trebuia sa scrii si Severin la fel nu?ca doar e substantiv propriu3:sa nu mai vorbim ca omiti sa folosesti virgula,mi-e greu sa-ti citez toate acele propozitii!4:,,nu l prinda”e gresit,se scie:nu-l,e forma prescurtata a pronumelui personal,corect este:,,pe el,il,-l”!!!!!!!5:domnule cam uiti sa desparti anumite cuvinte, care normal in limba romana si in gramatica limbii romane se despart prin liniuta,,-” de exemlu:,,l-a sunat,sa-l intrebe”!Acum am terminat corectarea lucrarii tale de,,doctorat”,dar mai am ceva cuvinte pt tine:stii destul de bine ca tu nu stai in conditii nici pe jumatate ca cei din,,cartierul Magura(romi)”,destept sau mai bine zis,intelectual nu esti!!!!!!!asa ca lasa gura mai moale si vezi,poate iti gasesti un loc de munca sa-ti scoti foamea din gat!!!!ca doar nici internet nu ai…..asa k ne dam seama ce ,,tare esti”Domnule Badea,ceea ce zice ,,iubitorul de porumbei”este intre adevar si minciuna,deoarece nu toti din Magura sunt braconieri sau romi asa cum dansul sustine!!!Pe vremea cand anumite persoane din Magura erau membrii ai,, Asociatiei Columbofile”,domnul ,,iubitor ”nici nu stia cu ce se mananca acest sport columbofil(,,macaroana”)Aceste mesaje au fost din partea membrilor:DUMITRU DORU si RADU SORIN!Acum daca sustii cu adevarat ceea ce spui,spune-ne cine esti,,iubitor de porumbei”?????

 33. am uitat sa precizez unele lucruri.da in magura sunt foarte multi braconieri dar nu sunt toti asa cum spui tu.chiar si noi avem probleme cu cei de aici pt ca si noua ne prind porumbei.din pacate nu avem cum sa oprim acesti braconiri nici noi.pt ca si noi suntem victimile lor.intelegi iubitorule de porumbei?asteptam cu nerabdare sa aflam cine esti……

 34.  dl iubitor de porumbei trebuia sa incrimineze doar persoanele aflate in cauza nu pe toti columbofili din magura.pt ca nu toti sunt la fel.cum scrie iubitorul

 35.  ,,pt iubitorul de porumbei,, in caz ca nu vezi eu am scris despartit,adica am lasat spatiu intre sa nu l ……apoi l a sunat iar e cu spatiu….si etc….nu am folosit liniuta ci doar am lasat spatiu….cei care cunosc gramatica stiu de ce am lasat spatiu……stai linistit ca nu ai tu mai multa gramatica decat mine si nici scoala.

 36.  PRIPASIT LA MINE MASCUL GUT RO – 2006 – 5029XX IN DATA DE 30.06.2010 . D-L UNGUREANU ADRIAN SI D-L MIRLOI DUMITRU DIN CARACAL – DIOSTI AU SERII FOARTE APROPIATE DE ACEASTA , STIE CINEVA CUM SE POATE LUA LEGATURA CU UNUL DIN EI ? AM VAZUT CA D-L UNGUREANU ADRIAN MAI FRECVENTEAZA ACESTE SIT-URI DE PRIPASITI. NR MEU DE TELEFON – 0762658691.

 37.  sunt un columbofil din caras severin din resita.am si eu o problema.de ce platim noi clasamentele si la maturi si la pui cand dl MILCU din caransebes nu posteaza clasamentele in siecare saptamana cum e normal.de ce nu il schimbam daca nu e instare de asta

 38. sunt din buzau si am un porunbel pripasit a venit la apa
  are un inel ro 2006 cod 526857 si altu tauris 2000 cine al cunoaste a cui e sa ma contacteze la nr 0729853183

 39.  am pus serile unor porumbei la rubrica:porumbei pripasiti daca stie cineva ceva de ei sa sune la tel.0748772153 sau adresa de mesenger maculaeugen,cum se vede

 40.  sczati interventia pentru Dl Gruia Vasile zis Cinili sa facut adevar in cazul acestui baiat sau au lasat sa se uite problema asa cum ie la noi iel trebuie integrat si lasat sa zboare cum fac si alti care nu merita pentru ,asociatia din caras sa va fie rusine.

 41.  Femela pripasita la inceputul lunii iulie RO – 260569 – 2007 in Jud. HD, lovita foarte rau la piciorul drept, 3 pene in coada, abia zbura etc. etc. Am sa revin sa verific daca este vreo revendicare la acest anunt.

 42.  Cine i-si recunoaste aceste serii il rog sa ma contacteze. Doresc seriozitate pentru ca cer detalii. 0000452-09 si 0294984-08.

 43.  pt makula, de unde esti si de ce te intereseaza femela . stiam ca e de la sibiu. nu, nu mai este la mine, a plecat de la inceputul lunii octombrie. eu sant de langa arad – barzava.

 44.  vand ceas benzing m1 cine e interesat ma poate contacta la nr de tel 0745271275 sau pe yd veleaghita rog seriozitate

 45.  dl john nu ma intereseaza femela eu sunt din cisnadie jud sibiu si femela era de la un membeu din asociatia noastra doar am vrut sa stiu daca era a lui.

 46.  DENI AM PATIT SI EU LA FEL ACU 2 ANI AU FOST 2 JBORURI ANTRO ZI DE LA 600 KM AN CHICAGO S.U.A PRIMUL FARA BANI REGULAR CONCURS AL DOILEA LEA DAT DRUMUL DUPA JUMATATE DE ORA ASTIA LOCU 1 2000$ CE CREZI ASTIA CARE AU FOST LASATI CU JUMATATE DE ORA MAI TARZIU AU VENIT CU JUMATATE DE ORA ANAINTE DE TOTI VORBESC ASTIA PE BANI SI CU O ORA ANAINTE DE PRIMI .AM AVUT 1.2.3.4.6.8. AM LUAT TOTI BANI CAND AM AJUNS LA CLUB TOTI AU SARIT CA VREA SA VINA SA V ADA PORUMBEI SI CEL MAI VECHI JBURATOR DIN CLUB CARE CUNOASTE LEGEA LEA SPUS CA AU DREPTUL SA VADA I ZIUA URMATOARE SA VADA PORUMBEI .SI A FOST 11 ORE DE ZBOR

 47. pripasit la mine in voliera porumbel cu seria 782441 -2007-f si 0061498 -2010-m tel;0743154157

 48. pripasit azi 0269136 \2010 cu clema de concurs si mascul filat 859766 \2007 pentru relati la nr telefon 0740829810

 49. PRIPASITI LA MN PORUMBEI URMATORI;SERIA 036803+BRICON-2011 SI SERIA 2190015+CIP,PTR AI INAPOIA PROPIETARULUI DE DREPT ASTEPT SA IA LEG CU MINE LA ID florin_ureke doar pe baza de talon!vant in pene si sa speram ca la anu vom zbura cu toti in aceiasi asociatie!

Comments are closed.