Habaci Calin si porumbeii dansului

Habaci Calin este un columbofil din judetul Arad.Acesta a inceput sa concureze cu porumbeii din 2004 – 2005.In anul 2006 au inceput sa apara primele rezultate notabile printre care locul 1 pe judetul Arad la viteza pui, castigand 5 cupe la diverse categorii.In anul 2007 a inceput sa participe si la concursurile de fond, unde a inceput totul: loc 1 pe partea de vest a Romaniei unde au participat 8 judete la Nurnberg 3.La Nurnberg 1 a ocupal locul 2.
In anul 2007 a luat 9 cupe pe judetul Arad avand 2 porumbei in expozitia nationala de la Brasov cu porumbelul 06-190283 „Shalie” loc 25 yearling si porumbelul 190241-06, loc 38 fond yearling.
In anul 2008 a luat pe judetul Arad 13 cupe, avand si 9 porumbei cu barem de expozitie.
Mai multe detalii puteti afla chiar pe site-ul personal: .
In continuare va las cu un minunat montaj din crescatoria domnului Habaci Calin.

25 COMENTARII

 1. Cati dintre dvs. aveti un asemenea crescator impotriva caruia sa concurati?
  Eu il am si in club si pe judet.
  Felicitarile mele succes in etapele ce au mai ramas la pui si rabdare si putere de munca in ceea ce vrei sa realizezi in sportul columbofil.

 2.  felicitari!! valoarea unui campionat este data de columbofilii ca tine,
  cum se comporta porumbeii de la regretatul KOVACS FERENCZ?

 3.  Felicitari crescatorului si mult succes , oricum este foarte atasat de porumbei si porumbeii il iubesc pe dumnealui , mai ales ”johny”, favoritul sau ! Superba si porumbaria pe care o are , sa-i dea Dumnezeu sanatate si multa bafta , pt . ca am observat, ca , pune foarte mult suflet in ceea ce face si este un exemplu pozitiv pt. toti columbofilii din tara noastra !!

 4. Salut .Felicitarii pentru rezultate obtinute de de porumbei si de tine in ultimi 3 ani si iti doresc sanatate si putere de a face rezultate super bune pe viitor.Si sper sa ramanem in continuare colegi de competitie si prietenii pe doparte.CEAU.

 5.  da intreadevar e ceva fain cu porunbei si mie imi plac si asi vrea si eu sa ma apuc de ei dar mie frica de boli si asi dori sa ma indrume si pe mine cineva cum sa incep si cum evit inbolnavirea lor va multumesc

 6.  Felicitari ptr rezultatele obtinute pana acum…de porumbei nik nu mai trb sa discut…rezulatele spun totul…se vede k petreceti f mult timp alaturi de porumbei dvs…k drept dovada blandetea si dragostea pe care o au fata de dvs…Cat mai multe realizari pe viitor…Cu mult respect Necula Ionutz

 7.  intradevar sunt niste rezultate care ne demonstreaza calitatea porumbeilor dumnului Habaci Calin.am observat ca majoritatea rezultatelor sunt la categorii de fond si maraton..foarte putin viteza demifond……imi place foarte mult sa vad asta deoarece imi plac foarte mult distantele mari. felicitari inca odata si cat mai multe cupe si rezultate!!!!!

 8. Pentru PANTARROSSYY (pantaloni rosi):
  NU alunele ci dragostea si atasamentul fata de porumbei i-au transformat in foarte buni zburatori si dragostea fata de crescator.

Comments are closed.