Noduli sub nari

La femela din imagini a aparut inca de anul trecut un nodul mare sub nari care pare sa se mareasca odata cu trecerea timpului. Femela are o stare generala buna, a ouat si acum cloceste. Nu este deloc trista. Ce credeti ca poate fi si cum pot sa o tratez?


Florea Nicolae

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIntrebari frecvente
Articolul următorPoze Expo Iasi 2009

8 COMENTARII

 1.   Citeste si retine:

  Tricomonoza Sinusurilor
  Uneori, agentii tricomonozei pot invada sinusurile prin deschizatura din palatul gurii si pot forma un nodul acolo.Pasarile prezinta o umflatura dura de-a lungul fruntii,intre zona narilor si ochi.Medicatia anti-trichomonoza se administreaza timp de 4-5 zile,pentru a opri infectia activa.Dupa aceea,se face o incizie in zona celei mai proeminente a nodulului,ducand la exteriorizarea acestuia.Odata inlaturata,este mai bine sa se continue cu medicatia anti-trichomonoza timp de mai multe zile.Insanatosirea este,de obicei,linistita.

  Ce ti-am scris mai sus e dintr-o care speciala ptr porumbei scris de colin walker dak il stii.un medic veterinar ecelent.Eu asa cred ca e tricomonoza.Dak as putea face poza i carte sa vezi cum o facut si el poza la un porumbel exact cum ai tu.Tratamentul anti-trichomonoza il poti face cu tricho-plus.1plic la 2 l iar cand e frig afara si lesi mai putin apa la porumbei,1 plic la 1 l.Succes la operatie:D

 2.   daca ai numar mare de porumbei adica peste 50 parerea mea este so elimini daca nu astai situatia o lasi asa sau ancerci ce tia spus colegu mai sus personal nu mai tratez nimic tot ce nu corespunde elimin am 30 perechi indiferent de ce boala apare nare cum sa cada toti opresc alti pui sii elimin fara remuscari

 3. scuze de „off-topic”…. wow daca stiti cine detine acesti porumbei.. .da-ti un buzz pe id-ul b_s_d_08

 4.  ciprian are dreptete.am si eu aceias carte scrisa de COLIN WALKER si este un nodul provocat de trichomonoza.poti taia cu o lama pielea din jurul nodulului si il poti scoate foarte usor.dar trbuie sa tratezi urgent intregul efectiv contra trichomonozei. multa bafta in 2009

 5.  Am patit si eu la fel si am facut axact cum spune Padurariu Ciprian si a trecut in 2 saptamani Mult succes si VANT IN PENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6.  Ciao,si yo am avut o porumbita frumoasa.Mi-a facut langa ochiul drept un nodul asa si tot ii crestea si ii acoperea ochiul.Am dus-o la cineva si i-a taiat nodulul si timp de o saptamana i-am dat antibiotice si am curatat rana.S-a vindecat si nu a mai avut nici o problema.Daca nu operam nodulu ramanea oarba la ochiul drept.Sa nu cumva sa faci prostia sa elimini porumbelul.Bafta.;)

 7.  Trico + nu cred ca actioneaza ca si inainte, probabil in timp se modifica tulpinile si nu prea mai are efect ca la inceput. Mie asa mi s-a parut. E doar o parere personala.

Comments are closed.