Tabel cu lansatorii din Germania, locuri de lansare si coordonate

Prin amabilitatea Federatiei Columbofile Germane, am primit tabelul cu absolut toti lansatorii din Germania si cu locurile de lansare autorizate si coordonatele acestora.
Pentru cei care nu stiu in Germania sunt acum locuri speciale de unde este autorizata lansarea porumbeilor. In alte localitati decat cele din tabel autoritatile au interzis lansarea porumbeilor.
Sper ca aceste date sa ne ajute pe toti cei care lansam de pe teritoriul Germaniei si de multe ori dadeam foarte multe telefoane pentru a gasi un lansator.
In acelasi timp omologatorii pot acum sa verifice persoanele care semneaza fisele daca corespund si pot chiar verifica telefonic daca este cazul.
Ing. Marius Tunduc
CLICK AICI pentru tabel.

10 COMENTARII

 1.  merci Marius,ar fi super sa avem un tabel si cu delegatii -lansatori din Polonia,Slovacia,Cehia,Ungaria etc

 2.  Din pacate doar Germania este singura tara care are desmnate locuri speciale de lansare a porumbeilor.
  La restul e cam ca si la noi!

 3.  Nu vad localitatiile de unde au fost planificate concursurile clubului de maraton pentru Transilvania (Erlangen si Nurnberg).
  Am platit deja calculul distantei pentru aceste localitati. Localitatiile desemnate s-au stiut inca inainte de a face planurile de concursuri, mai exact 27.01.2009 au fost publicate pe saitul oficial al Uniuni Columbofile Maghiare.

 4.  Abia acum cateva zile am primit lista din Germania.
  Cred ca vom schimba localitatile de lansare pentru ca am primit alternative apropiate.
  Le vom comunica ulterior.
  Totodata vom calcula distantele pentru acele localitati. Nu stiu daca va mai fi cazul sa platim odata. Cred ca dl Huzu va intelege situatia.

  Nu inteleg ce e cu site-ul Federaiei Maghiare!

 5.   Poate ca este ultimul an in care mai concuram de la Nurnberg, cel putin asa se intelege. S-au cum de acestia sunt lansatorii, si noi, ARAD + TIMIS, avem etapa de la NURNBERG, nu de la Bucuresti s-au aprobat? Sau ne trezim la sfarsit de an ca ….., din nou tipic romanesc.

 6.  salutare marius sunt din zalau si as dori sa stiu ce se intampla cu siteul voiajorulbihor ,cand il accesez imi arata ca este virusat .as dori sa cunosc rezultatele zborurilor .un salut

 7.  Dl Burca eu am postat ce am primit.
  NU se pune problema sa vi se anuleze vre-o etapa, nici vorba, mai ales ca am inteles ca aveti pe cineva acolo care va consemna lansarea.
  Nu ma intrebati pe mine lucruri care nu tin de mine.
  Eu am primit aceasta lista acum vre-o 10 zile. Am solicitat si anul trecut lansatori, si am aflat inca de atunci despre locurile amenajate dar nu am primit lista completa.
  Anul acesta, fiind la Dormund am reusit sa intrun in contact cu mai multe persoane din cadrul federatiei si imi este mai usor acum sa obtin informatii din Germania.
  Cat priveste site-ul ungar nu prea ma uit pe el pentru ca nu stiu limba deci …
  Informatiile vor ajunge si pe situl fcpr.ro si sper ca viitoarea comisie sportiva de la anul va lua in considerare cele trimise de nemti si vom zbura doar din localitatile omologate.
  Succes tuturor!

Comments are closed.