Clasamente online

Columbofilii care fac parte din F.C.P.R. au la dispozitie vizualizarea clasamentelor pe porumbei si crescatori la doar cateva minute dupa terminarea concursului. Pentru a vizualiza clasamentele am introdus pe site 2 butoane care duc direct in programul de clasamente al F.C.P.R..

21 COMENTARII

 1.  Frumoasa initiativa,dar eu fiind la profesionisti,nu s-ar purea sa aveti in programele dumneavoastra pe sait clasamentele online si de aici?Multumesc!!!!!

 2.  Cred ca s-a exagerat cu „cateva minute dupa incheierea concursului”, dar oricum este ceva bun,se vede ca se misca lucrurile in bine. Daca se vrea,se poate!!! :)

 3.  Buna!
  Unul dintre punctele pozitive este fara indoiala acest clasament on -line. Multi ar vrea sa nu existe, dar timpurile se schimba, iar tehnologia avanseaza.Vremea inteparii benzii de concurs, pentru cei care deranjeaza, a trecut, informatia stapaneste situatia.
  Numai bine!

 4.  am incercat si pagina nu se deschide imi arata eroare .o idee foarte buna daca se vor rezolva micile defectiuni,oricum mult succes

 5.  eu am incercat sa intru la clasamente dar imi da eroare,la voi cum sta treaba merge sau la fel ca la mine.

 6.  Ai pus gresit link ul la „Clasamente online crescatori,, ,l-ai pus pe ala de la „Clasamente online porumbei,,. ;)

 7.  cn afiseaza clasamentele astea pa net?este vreun tehnic al sitului?sau fiecare tehnic de la judetul lui le afiseaza?

 8.  am gasit porumbel cu seria RO FRC 013022 , as dorii sa aflu din ce zona provine acest porumbel, pentru mai multe detalii suna-ti la nr: 0722439075

 9.  Vorbiti cu tehnicul dvs. De ei depinde. Noi doar urmarim trimiterea lor la timp la omologator!!!

 10.  nu sunt afisate nici macar clasamentele de anul trecut la pui ? da eroare si acolo.
  anul trecut erau afisate acum nu sunt ….ma intereseaza clasamentele pe bucuresti ruta ardeal……poate da cineva ceva explicatii?

 11. Pentru cei care intampina astfel de probleme ii rog sa faca un PRINT SCREEN si sa trimita fotografia pe adresa de contact a site-ului. De aici programatorul va lua la cunostinta ce probleme va apar.

  Eu pana acum nu am intampinat astfel de probleme cand am folosit programul de clasamente.

 12.  De ce cand intram pe distante gps ne arata o singura persoana cu o singura distanta?Cand putem sa vedem si noi ce distante avem?

 13.  Dl Tunduc stiu unde sunt clasamentele si unde sa intru sa vad distantele,doar ca si la mine si la mai multi crescatori ex in Caras cand dau sa deschid ,,distante gps,, se deschide si in loc sa apara lista cu toate distantele la toti crescatorii cum mergea acum o sapt,acum apare un singur crescator cu o singura distanta.Va multumesc.

Comments are closed.