Cuibare pentru porumbei

Dupa ce am cautat pe internet modalitati pentru a face singur cuibare pentru porumbei , am incercat si eu sa vad ce iese , nu e foarte greu nici costisitor , am cumparat dintr-un pet shop un castron din plastic pentru catei , l-am uns bine cu ulei (de bucatarie pentru ca doar asta aveam la indemana) apoi intr-un vas care l-am gasit prin debara am pregatit ipsos-ul si l-am turnat in matrita , primul a fost foarte greu de scos din matrita , asa ca am caprat castonul in 4 (doar partea esterioara ) si apoi nu am mai avut astfel de probleme , nu au iesit foarte bine tinand cont ca le-am facut in graba din curiozitate sa vad cum ies , pentru imagini dati un click .
Au 17 cm diametrul interios si cam 6,5 cm inaltimea cavitatii

Pentru cei care vor sa-si faca cuibarele singur merita incercat .

Mult succes si astept parerile dumneavoastra

Sursa: .

5 COMENTARII

  1. Va rog sa-mi dati un nr de tel sau o adresa de email celui care baga clasamentele online pe net a judetului Mures!!!1Va rog mult….Multumesc….Si te rog spunemi din ce ai facut materialu ce ai turnat….Multumesc inca o data

  2.  Iti multumesc mult pentru idee si eu ma gandeam dar nu stiam nici cum sa fac cuibare.Eu mi-am facut singur 2 hranitori de sa-u mirat toti ce frumoase sant.

  3. eu am facut tot cu un castron tot din petshop decat ca e din inox si are o forma conica,avantajiul la cele de inox este ca se gasesc in destul de multe marimi si poti alege in functie de rasele pe care le cresti (ornament mic – americani ) si in functie de marimea boxelor pe care le ai.

    numai bine

Comments are closed.