A.C. Vaslui – Derby 2010 FOND sau MARATON?

Avand in vedere ca Derby 2009 Zalau a fost primul astfel de concurs, intentional ca si pe anul competitional 2010 sa facem un astfel de derby. Propunerea ar fi ca acesta, sa fie facut la primul fond sau maraton.Am pus titlul ca si o intrebare, ca voi sa decideti unde vreti sa fie acesta. Ca si taxa de participare, din punctul meu de vedere si nu numai, sa fie undeva intre 30 si 50 de lei. Ca acest derby sa fie o reusita, intentionam sa il facem cu premii in bani.

Cam asa ar arata planul de bataie:
Loc 1 Cupa, diploma si Bani
loc 2 Cupa, diploma si Bani
Loc 3 Cupa, diploma si bani

Locurile 4,5,6 sa fie premiate cu diplome.

Cu cat mai multi participanti, cu atat si premiile vor fi mai mari.

Regulament: Fiecare crescator va desemna un favorit si cu acesta se va prezenta la imbarcare. Castigatorul va fi acea persoana care va anunta primul favoritul.

Acest concurs va avea loc doar daca VOI veti fi de acord

Sursa: www.asociatiacolumbofilavs.wordpress.com

18 COMENTARII

 1.  Hm.. anul trecut s-a stabilit sa se faca derby ZALAU si s-a facut derby Cluj (unde era distanta mai mica ) ..pt ca le era frica la unii si acum apare propunerea pt derby FOND …529 km prima etapa Jaroslav in Polonia sau Varsovia 800 de km dar nu-i vine la nimeni ideea de un derby de peste 1000 km , unde poti spune cu fruntea sus cuvantul derby , si bineanteles cu participarea mai multor judete ..si asta numai pt ca se viseaza la trofee in locul performantei ..

 2.  Pe aceasta cale, anuntam si columbofilii din Barlad si Husi sa ne fie alaturi. Nu este ceva maret, dar este ceva ce poate fi frumos. Nu sunt multi bani in joc, asta tine si de numarul de membrii ce vor lua parte la acest derby, dar cu siguranta PRESTIGIUL este unul ce va avea un scop bine structurat.

 3.  Buna ziua! Sunt membru al clubului Carrier Pigeon Vrancea. E foarte frumoasa propunerea dumneavoastra! Eu, unul, va sustin in acest demers; ar fi frumos daca am contribui material la organizarea unui astfel de derby toti cei din zona V… Felicitari pentru initiativa!

 4.  Domnule Albu Beniamin, poate nu ai citit cu atentie si poate si de aici si starea de agresivitare in tastare. Scrie mare NEGRU PE ALB………FOND SAU MARATON……..si este cu semnul ??????????? De asta ai spus TU ca nu te intereseaza, pentru ca vrei Maraton????????? OK Propune domnule ca de asta am facut acest asa zis ANUNT.

  si pe aceasta cale multumesc domnului Libotean pentru bunavointa de a publica acest ANUNT.

 5.  Special pt dl. Enache Laurentiu alias Asociatia Clumbofila Vaslui. In primul rand , nu e vorba de vre-un nivel de agresivitate in tastare , dar trecand peste asta , vreau sa se stie foarte clar si pt cei care citesc anuntul , ca AC. VASLUI, nu poate organiza prin regulament o etapa DERBY la FOND sau MARATON , deoarece nu este organizator de fonduri sau maratoane !! Deci titlul este din start foarte gresit .Cel mult AC. VSLUI , poate organiza o premere in randul membrilor sai , la una din aceste etape insa acest articol era suicient sa apara doar pe site-ul AC. VASLUI . Insa trecand si peste asta , mentionez faptul ca singura ETAPA DERBY de MARATON , o va organiza AC.SUCEAVA in sezonul competitional 2010 , pe data de 31.07 2010 , la SLUPSK in POLONIA. Noi VASLUIUL , avem conform regulamentului dreptul de participare la acest Derby si chiar judetele din toata MOLDOVA .ASTA E TRADITIA MOLDOVEI .PRIN ASTA NE DISTINGEM de restul columbofililor .DACA VREI PROPUNERI DE PREMIERE IN CADRUL ASOCIATIEI NOASTRE , ASTA AR FI O OCAZIE BUNA DE A PREMIA PRIMII PORUMBEI SOSITI DE LA ETAPA ASTA .SI FRUMOS AR FI DACA AR PARTICIPA CAT MAI MULTI COLUMBOFILI DIN ZONA 5 ( VASLUI , GALATI , BRAILA , FOCSANI , VRANCEA , TULCEA ) si sa fie un centru de mbarcare si la noi si la fel si o premiere in cadrul ZONEI 5 .Mult noroc tuturor si mult sanatate !!

 6.  Subiectul discutiei este in enunt nu in titlu …citez ce scrie in descriere „Propunerea ar fi ca acesta, sa fie facut la primul fond sau maraton.”

  Daca tot vreti un DERBY, sa fie ultumu mataton , Aasa cum fac si cei din vestul tarii DERBY ultimul demifond .

 7.  da ..eu unul cred ca Ben Albu are dreptate…ar fi frumos sa participe mai multi crescatori din mai multe judete… dar/// prea putin probabil….

 8.  BEN ASTA DACA E ASA inteligent,SI ASA DORNIC DE PERFORMANATA DE CE TREBUIE SA STRICE CEEA CE NOI INCERCAM SA FACEM , SA NE ARATE NOUA Ca E CITIT SI CA STIE UN REGULAMENT, TOT CE SCRIE EL PE PORUMBEL .NET STIM CU TOTII ,CEEA CE NU INTELEGE EL ,ESTE CA NOI NU VREM DECAT SA ORGANIZAM UN SIMPLU CONCURS CU PREMII .VREA MARATOANE , DAR A UITAT CAND DINTR-UN BURDUF INTREG DE PORUMBEI PRIMAVARA TRECUTA AJUNSESE SA VINA CU O COLIVIE LA ULTIMA ETAPA DE ANTRENAMENTE ,PAREREA MEA E CA E PURTATORUL DE CUVANT LA ALTII………. VANT IN PENE LA TOTI CEI CARE VOR SA FACA CEVA , NU CELOR CARE STIU NUMAI SA CARCOTEASCA

 9.  Pt ,, STEFAN ,,… care isi ascunde identitatea si foloseste un alt nume pt a arunca cu noroi si a face afirmatii nefondate pe care nu le poate demonstra ..In orice caz , oricine ai fi , vino si vorbim fata in fata daca esti asa informat .Si plus de asta eu nu am incercat sa stric nimic , ci doar am subliniat faptul ca este o diferenta intre o premiere in randul Asociatiei Vaslui , la una dintre etape , oricare ar fi ea , si aceea de organizare a unui Derby de catre Asociatia Vaslui .Regulamentul spune foarte clar faptul ca orice asociatie poate organiza o etapa din planul de zbor , ca derby , dar acea asociatie trebuie sa fie organizatoare de zboruri . La derby poate partticipa orice membru al altei asociatii cu , conditia ca el sa fie acceptat de catre asociatia organizatoate .Dar acum vine si intrebarea …:Asociatia noastra este organizatoare de zboruri anul asta ?Deci ma repet ..este o diferenta intre a propune o premiere in cadrul asociatiei noastre , la o etapa , si a organiza o etapa derby.Si daca tot vb despre derby , singura asociatie care va organiza derby va fi Ac . Suceava .Iar daca se doreste o premiere in cadrul asociatiei noastre , la o etapa din planul de zbor , o vom discuta intre noi la o sedinta cu toata lumea .In rest nu am ninic de discutat cu un anonim ..

 10.  super intereseant,…cuvantul magic in tot derbyul asta este premiul….asta starneste in toti placerea de a concura la asa ceva…care poate si nustiiu ,daca nu este asa va rog sa ma contraziceti,cateodata un derby din asta unde sunt si premii este mult mai frumos decat o etapa normala de zbor

 11. nu arunc, cu noroi in nimeni si tot ce am spus e adevarat ,poate confirma oricine a zburat anul trecut in primavara ca dintr-o multime de porumbei cu cati ai inceput la ultima etapa de antrenament aveai maxim 4 porumbei asa ca las-o mai moale cu maratoanele si cu Gdansk( urile ) ca mai e mult …………….

 12.  i-mi cer scuze in numele lui BEN LADEN asta ca in loc sa sa vorbim si sa discutam despre lucrurile cu adevarat importante trebuie sa asistati la la astfel de mesaje ,scuze inca o data (ce sa faci daca atat il duce capu).

Comments are closed.