Lansari de porumbei

In scurt timp incep zborurile oficiale cu porumbeii voiajori. Sa ne amintim putin de cateva lansari controversate din anul trecut dar si de acum 2 ani.
Credeti ca numarul de peste 20.000 porumbei ai judetului Prahova poate fi doborat in acest an de catre alt judet ?
Considerati ca acest an va fi unul mult mai corect din punct de vedere disciplinar si ca numar neregulilor vor scadea ?

9 COMENTARII

  1.  in dambovita sunt mult mai multi porumbei dar sunt zburati in directii diferite ,oricum sunt peste 30.000…….

  2. Cred ca s-ar putea,trebuie numai vointa si implicarea unor persoane capabile care vor putea astfel de lansari.Sa speram ca vom depasi acest numar,si vom avea lansari cu un numar de porumbei mult mai mare.Oricum pana ce vom ajunge la nivelul Olandezilor de exemplu mai avem,dar e bine pt inceput si atat.

  3.  Cred ca s-ar putea,trebuie numai vointa si implicarea unor persoane capabile care vor putea organiza astfel de lansari.Sa speram ca vom depasi acest numar,si vom avea lansari cu un numar de porumbei mult mai mare.Oricum pana ce vom ajunde la nivelul Olandezilor de exemplu mai avem,dar e bine pt.inceput si atat.Succes la lansari!

  4.  Daca este adevarat, ca au fost cumparati porumbei din piata ca sa aiba punctaj cat mai mic datorita numarului mare de porumbei lansati ,atunci va fi greu de egalat acest numar de porumbei lansati real.

  5.  una din cele mai controversate a fost cea de la suwalsky.. 2009/// ciudat zbor sau pierdut pasari multe rau de tot

  6.  Numarul de porumbei nu cred ca va ajunge la 20.000 de mii,si in alte judete,cel putin in viitorul apropiat.Sunt pesimist,dar poate si realist.In ce priveste corectitudinea acestui sezon,eu sper si cred ca va fi unul mai corect si cu probleme disciplinare minime.Noroc mult in 2010!!!!!!!!!!

  7.  Nu cred ca alt judet poate dobora recordul ce-lor din Prahova, si corectitudinea cred ca va fi mai buna decat in ani trecuti. Succes in 2010!

Comments are closed.