Marius Andrei

Creste numai campioni cu care a castigat sute de diplome si cupe. Andrei Marius are numai putin de 600 de porumbei de care are grija zilnic si cu ale caror performante se mandreste in toata Europa.

CLICK AICI pentru a citii intregul interviu

15 COMENTARII

 1.  Mariuse, sa-ti dea dumnezeu sanatate ca sa te poti ocupa de atatea porumbei.
  Ptr. anul 2010 i-ti doresc numai succese, atat pe plan columbofil cat si pe cel profesional. Tine-o tot asa ca si pana acuma.

 2.  Un mare campion ,un mare caracter, un mare om ,care prin inplicare lui auta la cresterea nivelului calitativ al columbofiliei moderne in Romania.
  Flelicitari Nea Marius asa cum ii spun eu si multa sanatate si realizari pe plan columbofil si nu numai in acest an.
  Cu respect Dan Dobrescu

 3. Felicitari pentru activitatea sa iar cei invidiosai sa se implice in sportul columbofil si dupa aia sa comenteze.

 4.  Un om de mare caracter, pe care l-am cunoscut la targoviste anul acesta. O intaplare fericita a facut sa-i pot vizita si crescatoria. Este ceva deosebit. Felicitari si multa sanatate!!!

 5.  felicitari domnule marius sunteti un mare caracter ,un mare om,dar am o suparare,de ce amanam atat etapele astea am zapacit porumbeii veniti de la presov nu i.am mai bagat nicaeri,in rest mult succes si multa bafta

 6.  Mare caracter ,mare caracter, si iarasi mare caracter…………. Un om cu un suflet mare si foarte generos. UN om care merita tot respectul din lume. Vreau sa spun la toata lumea, daca ai ocazia sa ajungi in vizita la dinsul, si sa-i calci pragul usi vei fi primit si cinstit asa cum nu ai mai fost niciodata. Respect si sanatate multa Nea MARIUS. ……………..IONUT MARGINE RIMNICU VILCEA.

Comments are closed.