Oameni de caracter

Salutari !
Va scriu acest mesaj din dorinta de a multumi unor oameni cu suflet mare si care au dat dovada de un mare caracter.

Stim cu totii despre weekend-ul nefericit in care organizatorii au lansat
pe ploaie toti porumbeii, si aici intra si cei de la Asociatia Alba. Unii porumbei au intrat la alti crescatori si avand numarul de telefon pe picior, m-au contactat in speranta ca pot fi de ajutor pentru ca acei porumbei sa-si gaseasca drumul spre crescatoria lor.

Ca urmare, va rog frumos sa publicati anuntul meu de multumire pentru urmatoarele persoane:

Gal Marian- Floresti, Jud Cluj
Florin……….- Craiova, Jud Dolj
Domnul X- Bozovici, Jud Caras-severin

Imi cer scuze pentru cei carora nu le-am retinut numele, insa am retinut si nu voi uita gesturile lor frumoase.

Va multumesc frumos pentru tot !

Cosmin Gotia
Alba Iulia

8 COMENTARII

 1. Multumesc pe aceasta cale dlui Purda Vasile,din Turda,care a ingrijit si eliberat un porumbel ,pierdut la un zbor anterior.Daca 50 % din columbofili ar fi ca dansul,am putea sa vorbim de sportul columbofil,,,pana atunci…cu regret…doar afaceri!

 2.  Multumesc frumos pe aceasta cale tuturor celor care m-au sunat pe parcursul acestui sezon si au anuntat prezenta unor porumbei in crescatoriilor lor. Le multumesc frumos pentru gestul lor.

  De asemenea, tin sa le multumesc si celor care au sunta cu numar ascuns si au incercat sa afle detalii despre originea porumbeilor :-))…si credeti-ma pe cuvant, nu au fost putini acesti oameni. Mare pacat de paptul ca acesti oameni incearca sa se numeasca columbofili.

  Sa auzim numai de bine si multumesc frumos inca o data tuturor.

 3.  Si pe aceasta cale multumesc celui care mi-a eliberat porumbelul 232234/06 care se intorcea de la Chelm 800 km.A venit fara clema si fara biletel(poate l-a pierdut),mort de slab, ma mir ca a mai putut sa zboare!
  Multumesc !

 4.  felicitari domnilor amintiti mai sus,intr-adevar sunt oameni de mare CARACTER.sper ca in viitor braconierii sa isi dea seama ce simte un crescator cand pierde cel mai iubit porumbel si ce fericit este cand acesta apare dupa cateva zile cu biletel pe picior.LASA-TI PORUMBEII SA ZBOARE!!!

 5.  Nu toata lumea are parte de multumiri daca elibereaza un porumbel.Mai zilele trecute am eliberat un porumbel al d-lui Ghib Mihnea din Beclean club Fagaras,dupa ce l-am ingrijit 3 zile,nu ca ar fi fost foarte obosit dar am zis sa-i dau sansa sa se refaca pe deplin,cand il sun pe proprietar dupa 2 zile ma face mincinos si ma acuza ca am pastrat porumbelul.Daca porumbelul a ajuns la cineva care vede acest anunt il rog sa-l sune pe dl Ghib, macar sa scap eu de acuzele lui.Porumbelul are seria 060027 2007 M gut,nr de telefon este lipit pe cip.Gestul lui m-a durut dar sper sa se lamureasca.II doresc succes.

 6.  lasa-ti porumbei sa zboare fiti alaturi de ei urmeaza 1000.km. pt ei zborul de torun polonia inchideti prinzatorile nu va zgarciti la o mina de boabe si citeva picaturi de apa

Comments are closed.