Crescatoria Giani Urda

Ma numesc Giani Urda sunt din Savinesti, jud Neamt ,sunt casatorit am 39 ani si am 2 fetite .Porumbei am de mic dar am inceput sa particip la concursurile cu porumbei. In anul 2008 ,an in care am concurat doar la 2 etape de fond datorita faptului ca abia m-am mutat la noua locatie.Am cumparat porumbei de la crescatori consacrati déjà din judet si m-am apucat de treaba , rezultatele urmand sa apara in anul urmator.Liniile de porumbei existente in crescatorie sunt :vanbruaenne,denis ,kipp,stichelbaut,raychaert,aarden.

Licitatie porumbei: CLICK AICI !

Continuare articol: CLICK AICI !

11 COMENTARII

 1. Felicitari domnule Giany pt porumbei, dar era f bine daca ati fi fost si un om de caracter si sa va achitati si datoriile fata de cei cu care ati colaborat. Nu intru in detalii doar iti pun o intrebare: cum te-ai simti daca ai vinde cuiva un porumbel si nu iti mai da banii????? Sa fii om cinstit e lucru mare. Iti doresc succes la licitatie

 2. TU, IONUT GAGEA VORBESTI DE CARACTER,MA FACI SA RAD.
  INVATA-TE SA VORBESTI CU COLABORATORII SI APOI COMENTEAZA
  NUMAI BN

 3. Din cate stiu eu am vb ff frumos cu tine si te-am rugat frumos de nenumarate ori sa ne achitam cu banii. Probabil va vroiai sa ma pun in genunchi in fata ta. Asta nu se va intampla. Oricum am avut colaboratori care au iesit cu lipsa la inventar dar au avut bunul simt sa isi achite datoriile ulterior. Tu esti singurul care recunoaste dar nu vrea sa ii dea.

 4. pune si pe pipa te rog,nu vreau sa mai intru in polemici cu tine,rezolvam noi problema ca barbatii, nu ca femeile pe net ,intelegi?

 5. IONUT VS GIANI URDA…prieteni adevarati ce sa mai vb……?
  porunbei lor,,,? va dati seama,,,? nervosi ca,si ei!!!!!!!!!!!!!!!

 6. da Giany asha ash fi vrut si eu sa rezolvam problema ca intre doi oameni civilizati, prieteni candva. Dar faptul ca nu mai raspunzi la nici un semnal de la mine ma facut sa ajung in situatia asta. A fost singura varianta sa aud o vorba de la tine.

Comments are closed.