Generalul GEORGICA POPESCU a trecut in nefiinta

FCPR isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a celui care a fost generalul Georgica Popescu. Reputat columbofil, scriitor de carti columbofile, prieten bun al intemeietorului columbofiliei Romane maiorul Traian Nitescu, generalul Georgica Popescu a fost unul din stalpii columbofiliei Romane. Mii de columbofili au fost influentati si ajutati de cartile acestui mare iubitor al porumbelului voiajor.
In aceste clipe de durere transmitem condoleante familiei.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Date despre ziua inmormantarii Generalului Georgica Popescu
Prin amabilitatea familiei, va aduc la cunostinta informatii despre acest trist eveniment.
Trupul neinsufletit al Generalului Georgica Popescu este depus incepand de astazi la capela bisericii din strada Cercelus, sector 3, Bucuresti (zona Dristor). Slujba de inmormantare va avea loc Sambata (11.06.2011),ora 11, la aceasi capela, urmand ca inhumarea sa aiba loc la Cimitirul Izvorul Nou (langa Piata Ramnicu Sarat, sector 3 , Bucuresti).
Sincere condoleante familiei indurerate . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Dr. Radu Onicas


Alte articole:
1. Un mare columbofil și scriitor ne-a părăsit azi – Gen. Georgică Popescu (Columbofil.net)

43 COMENTARII

 1. pacat ca sa mai inchis o fila a columbofiiliei romane si un mare columbofil roman,Sa ii fie tarana usoara

 2. Se spune ca pretuim pe cineva cu adevarat,numai dupa ce-l pierdem…. Condoleante familiei si D-zeu sa-l aiba in grija……….

 3. Cartile scrise de dumnealui mi-au fost de mare ajutor in toata copilaria mea.Imi place sa le rasfoiesc si astazi. Acest domn are locul lui in educarea si pregatirea mea columbofila.Sunt profund afectat de trecerea domnului Georgica Popescu in nefiinta. Condoleante familiei. Dumnezau sa-l ierte, odihneasca-se-n pace.

 4. va ramane vesnic in memoria celor ce l-au cunoscut, in cartile si articolele scrise si invataturile pentru cei care nu l-au cunoscut personal ,am pierdut un Monstru sacru al acestui minunat sport (columbofilia) ..D-zeu sa-l ierte….

 5. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE,CONDOLEANTE FAMILIEI . I-AM CITIT TOATE CARTILE DE O DEOSEBITA VALOARE PE VREMURI APUSE CAND NU AVEAM ACCES LA MAI MULT ,UN OM DEOSEBIT CU UN CARACTER APARTE ,DUMNEZEU SA-L IERTE O PIERDERE IMENSA PT SPORTUL COLUMBOFIL

 6. Dumnezeu sal odihneasca!Mare pacat,columbofilia romaneasca a ramas mult mai saraca.Pacat,avem atat de putini oameni de calibru dansului.

 7. Datorita cartilor dumnealui m-am apucat de porumbei si nu cred ca sunt singurul…Columbofilia romaneasca este mai saraca acum cu trecerea sa in nefiinta dupa cum spune si lolik2001. Regret nespus ca nu am reusit sa-l vizitez nici pana acum. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l alature porumbeilor sai dragi … Condoleante sincere familiei care l-a sustinut in marea lui pasiune. Nu va fi uitat niciodata de iubitorii sportului romanesc…

 8. Domnul Ceas s-a oprit si pentru Domnul Georgica. Acum poate se vor revedea. Si poate se vor intalni si cu maestrul Bricoux.

  Dumnezeu sa-l ierte

 9. Condoleante familiei si Dumnezeu sa il odihneasca. Acum sa inaltat la cer impreuna cu porumbeii pe care ia iubit atat de mult si cu care va zbura vesnic de acum in colo.

 10. Pe foarte multi dintre noi ne-au ajutat scrierile lui si cine a inteles mai mult a cistigat ani de experienta.Cu respect condoleante familiei indurerate.Dumnezeu sa-l odihneasca.

 11. Scuzati atentionarea dar expresia “trecere in nefiinta” nu este deloc fericita. Eu sper ca a trecut “la cele vesnice”, caci asa ne dorim cu totii sa mergem spre vesnicie. Altfel nu poate Dumnezeu sa il odihneasca.

  Condoleante familiei, si Dumnezeu sa il pomeneasca pe acest mare columbofil si om in Ceruri.

Comments are closed.