Informare F.C.P.R.

Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania comunica tuturor columbofililor romani faptul ca INCEPAND CU DATA DE 15-07-2010 am devenit TITULARI EXCLUSIVI ai marcii PORUMBELUL VOIAJOR PENTRU SPORT COLUMBOFIL, POSTAS, CALATOR, STANDARD.
Inregistrarea marcii respective confera titularului sau dreptul exclusiv de folosinta pentru o perioada de zece ani.
De asemenea MENTIONAM FAPTUL CA DIN MOMENTUL DOBANDIRII CALITATII DE TITULARI AI MARCII AVEM DREPTUL LEGAL DE A INTERZICE TERTILOR UTILIZAREA MARCII PE DOCUMENTE SAU PENTRU PUBLICITATE.
VA COMUNICAM FAPTUL CA AZI 06-10-2011 AM NOTIFICAT FEDERATIA ROMANA DE SPORT COLUMBOFIL SI MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI -AGENTIA NATIONALA PENTRU SPORT SI TINERET ASUPRA EXISTENTEI CERTIFICATULUI EMIS DE OSIM.
Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania a solicitat imperativ celor doua entitati sus mentionate sa nu mai foloseasca marca inregistrata de catre federatia noastra fara a obtine incepand cu aceasta data acordul proprietarului marcii .

Mentionam ca in cazul in care nu vor fi respectate prevederile legii in vigoare vom actiona in instanta entitatile notificate.
Va amultumim pentru timpul acordat si vom reveni cu alte aspecte la fel de interesante.

Cu stima,
Presedinte
Florin Bilan

DISTRIBUIȚI