7 zile cu Dr. Catalin Tudoran – Romvac, Cercetator stiintific gradul III – Set intrebari & raspunsuri I

A mai ramas cel mult o luna pana la inceputul primelor etape cu porumbeii maturi din Romania. Fiecare columbofil isi face ultimele pregatiri iar sanatatea porumbeilor este cu siguranta primordiala. Asadar, Dl. Doctor Catalin Tudoran (Romvac, Cercetator stiintific gradul III, Sef Laborator Diagnostic si Medic primar veterinar) a oferit vizitatorilor site-ului Porumbel.NET posibilitatea de a adresa intrebari in legatura cu porumbeii dumneavoastra (boli, tratamente, vaccinuri recomandate, strategii de vaccinare etc.).
Astazi a a fost publicat primul set de raspunsuri la intrebarile primite chiar in prima zi in care a inceput desfasurarea acestei campani.

[ CLICK AICI PENTRU: RASPUNSURI SET 1 ]

13 COMENTARII

  1. buna ziua.am o intrebare pt dv:am o femela care nu mai mananca, si am observat ca are mancarea intarita in gusa.imi puteti spune despre ce este vorba?s-ar putea trata asa ceva?

  2. buna ziua, am o o problema cu porumbeii, sunt cam slabi, cu toate ca se comporta normal,sunt foarte vioi si agitati, zboara,umfla de pereche si mancare au la dispozitie mai tot timpul. acum pe timpul iernii le-am dat grau+porumb. acum am inceput sa le administrez niste vitamine.
    multumesc anticipat!

  3. Domnule Docotor o femela de 2006 care nu a fost fortata niciodata la ouat in 2011 sa ouat o singura data, iar anul acesta niciodata.

  4. domnule doctor, mi sau imbolnavit patru porumbei ce mananca vomita si excrementele sunt de culoare verde si sunt ca apa (lichid)

  5. puii mei de porumbel cu toate ca sunt hraniti bine de parinti slabesc ,se invinetesc si decedeaza. ce boala e si tratament

  6. puii mei de porumbel cu toate ca sunt hraniti bine de parinti slabesc ,se invinetesc si mor. ce boala e si tratament

  7. puii mei de porumbel cu toate ca sunt hraniti bine de parinti slabesc ,se invinetesc si mor. ce boala e si tratamentul

Comments are closed.