Cel mai scump porumbel din istorie merge in China la Hu Zhen Yu pentru 250.400 EURO!

Au fost cateva zile foarte lungi din licitatia totala Pieter Veenstra. In cele din urma domnul Hu Zhen Yu este castigatorul unuia dintre cei doi porumbei Dolce Vita sau Special Blue. Pretul porumbelui a ajuns la suma de 250.400 EURO. In curand domnul Hu Zhen Yu va venii in Europa pentru a face alegerea finala. Recordul trecut i-a fost atribuit porumbelului Euro Diamond de la H.P. & P. Brockamp care a ajuns in Japonia pentru suma de 170.000 EURO. Domnul Hu Zhen Yu este patronul unui dintre cele mai mare columbodroame din sudul Chinei, Wenzhou. El a acumulat averea prin grupul Zhenyu Holding Group care este cel mai mare producator de nave din China. Acesta intentioneaza sa se concentreze si mai mult pe sportul columbofil, iar aceasta investitie este un semn clar.

Hu Zhen Yu alturi de Green Xiang (PiPa)

10 COMENTARII

  1. stiu ca a discutat si domnul inginer tunduc cu acest milionar chinez posibilitatea achizitionarii a unor campioni romani .

  2. asta da suma fabuloasa pt un porumbel campion roman… la cati bani are chinezul banii astia nici nu conteaza pt el…

  3. Probabil faima ca a cumparat un porumbel cu o suma impresionanta, am vazut un reportaj unde se specifica aceasta chestie.

  4. Ma intreb ce au in cap oamenii astia,sau care e scopul accestor achizitii cu aceste sume fantastice..!!??

  5. cred ca totusi este o chestie de publicitate , hai sa fim seriosi in china sub regim comunist ude oameni parasesc satele de foame cautind de munca vine unul sa dea bani astia ,, e publicitate domnilor

  6. Adriane nu e publicitate !!! China are toti banii de pe Glob ,cash ,nu ca SUA,Germania etc care au datorii miliarde la FMI.China combina comunismul cu capitalismul si vad ca le merge foarte bine .Am colegi de munca ingineri din China si am discutat cu ei , si sant inebuniti dupa porumbei (se vede mai sus)
    Cash is King !!!

  7. e vorba de statutul social. Exact cum unii dau sute de mii de euro pe masini de lux, exact asa si ei. Mandria de a detine cel mai scump porumbel din lume …e ceva… Eu n-as da banii astia nici de i-as avea insutit…dar fiecare gandeste in felul lui.

Comments are closed.