Gyosport! Bucuresti! The Best of the Best!

Incepand cu sezonul 2013, Gyosport reuseste sa transfere columbofili dintre cei mai titrati din Bucuresti.
Am enumera cateva nume: Cazacu Alexandru – singurul laureat al Bucuresti-ului la Expozitia Nationala 2012 a F.C.P.R., Iordache Lucian – un nume care nu mai are nevoie de prezentare, o legenda vie, Radu V. Ion – multiplu Campion National, Calinovici Mugurel – noua generatie de campioni, Dinu Mihai.

Lista poate continua cu multi alti crescatori valorosi din Bucuresti, dar mai importanta decat emulatia creata de profesionalismul cu care Gyosport a activat in piata columbofila, este determinarea cu care Gyosport a incercat si incearca in continuare sa uneasca toate Asociatiile Columbofile din Bucuresti si Ilfov.

Speranta noastra este ca incepand cu sezonul 2013 sa jucam porumbeii cu toti crescatorii din Bucuresti, sa redevenim o forta a columofiliei romane, sa respiram aerul tare al inaltimilor, sa redevenim The Best of the Best!

6 COMENTARII

  1. In noaptea de 23 spre 24 decembrie 2012, pasiunea unui mare COLUMBOFIL si munca asidua de o viata s-a facut SCRUM, crescatoria apartinand sotilor Cazacu Alexandru si Cazacu Simona cu aproximativ 700 de exemplare, numai porumbei UNUL si UNUL a ars din temelii.
    Porumbeii foarte valorosi estimati la sute de mii de euro, nu ar reprezenta pierderea absoluta pe langa munca si ambitia depuse de-a lungul timpului, incununate cu un real succes demn de niste COLUMBOFILI in adevaratul sens al cuvantului.

    Pe aceasta cale, dorim sa ne declaram solidaritatea fata de Domnul Cazacu Alexandru in aceste momente grele si ne punem la dispozitia dansului sprijinul neconditionat.

    Sper sa nu renunte la acest sport minunat.

  2. pacat domnul cazacu a avut un accident si nu mai are porumbei, din pacate au ars impreuna cu voliera, sa speram ca va trece peste si sa revina in columbofilia romana care are nevoie de astfel de oameni.

  3. Columbofili f.r.s.c.-sti si u.c.p.r.-sti din Prahova sunt interesati de acest proiect , se poate concura sub cupola Gyosport Bucuresti pe ruta Ucraina ?

  4. o veste cat se poate de tragica! imi pare rau pentru dansii! l-am cunoscut personal pe domnul alexandru cazacu! e un om foarte pasionat de acest sport si sper sa treaca peste acest soc si sa o ia de la capat!

Comments are closed.