Plan de zbor 2012 – A.C. Suceava

Va prezentam in continuare planurile de concursuri ale Asociatiei Columbofile Suceava, afiliata F.C.P.R. pentru sezonul 2012 maturi si pui.

PLAN DE CONCURSURI MATURI 2012

PLAN DE CONCURSURI PUI 2012

Articol trimis de Schipor Adrian

14 COMENTARII

 1. sa vadem dupa cate zile o sa intre primul pui DE la MARATON LA tomana crescatorilor din suceava BAFTA TUTUROS

 2. pt Cosmin:
  La etapele cu maturii sunt urmatoarele taxe:
  pentru 1-20 de porumbei – 80 de euro.
  pentru 21-40 de porumbei – 120 de euro.
  etc.
  Taxele de zbor mi se par ok.

 3. Etapa 12 Varsovia 2 este demifond-fond, greseala fiind legata de faptul ca era inaite o etapa de Mlawa la aceea data, dar in program este trecuta sigur demifond-fond

 4. da un plan foarte frumos daca mai era 1 sighet era perfect mai bine sar icepe cu gdansk car veni mai bine porumbeii este unu care iubeste sighetu mult de pluseaza asa tare intr-un fel e bine ca tio luat banu si ai terminat sa mai visezi…din citi stiu nu se-nghesue nimeni la sighet. da unu sint de acord sai testezi moralu,curaju de a trece muntii darestui cancan..si despre pui pina la350-400km primul an este recomandat mai mult cu care belgian,olandez,englez vorbesti o sati zimbeasca foarte bizar.

 5. ca crescator esti dezavantajat din toate punctele de vedere la noi ramii cu experienta gainatu ca sa gindesti la locul 1.2.3 cares premiate poti uita numai norocul e singurul factor in aceasta afacere,placere deficila.ar trebui mai multa reclama,motivatie pentru crescator pentru ca uni chiar celtuie sume importante cu acest hoby.in afara se pariaza sau primeste bani si locu 12.14.16 5lire 6euro dai da la om nui ia continu,sidupa aia altfel scoti banu de la om si altai placerea dea concura luati exemle caltfel pierdeti oaenii ca omul incearca crede dar laun moment se lasa poate nu de porumbeii ci de a mai concura mult succes la toti iubitorii acestui sport pentru anul 2012

 6. sunt ancepator si am 1 ceas junoior si nu am hartie si tusiera (panza aia ambibata an cerneala ) ma poate ajuta cineva contra cost de sigur. adresa mea de mes este stratonflorine multumesc. an legatura cu planu de zbor ai las pe aia mai vechi an domeniu sa comenteze.

Comments are closed.