Plan de zbor Asociatia Columbofila Valcea

In data de 25 Ianuarie reprezentantii Asociatiilor Columbofile FCPR din judetele Dolj, Valcea, Olt, Gorj si Arges au aprobat planul de zbor pentru fond si maraton pe perioada 2012-2015.
Prin urmare, va prezentam mai jos planul de zbor complet al Asociatiei Columbofile Cozia Valcea pentru perioada 2012-2015. Transportul porumbeilor la etapele din tara va fi facut in custi de plastic standard BELGIAN. Va dorim mult succes!

Conducerea.

click pe fotografie pentru marire

14 COMENTARII

 1. Un plan de zbor foarte bun, dar in acelasi timp si foarte greu.
  Custile de transport sunt superbe, felicitari.

 2. Un plan de zbor echitabil.La ce pret, costa cele 15 etape de zbor…? Adaparea se face in tavitele atasate;..dar hranirea cum se realizeaza..?sper ca nu pe jos…?

 3. Am vazut un lucru interesant si este prima oara cand vad specificata treaba asta. Planul de zbor este pe perioada 2012-2015. Felicitari ca incercati sa impamanteniti niste rute de zbor,care se pare ca sunt echitabile pentru toata lumea,din moment ce s-a acceptat acest protocol.

 4. Multa bafta organizatorilor Sunt multi crescatori ce doresc aceasta ruta din alte zone dar nu sunt transportatori si nici organizatorisa o faca

 5. o sa coste ceva ca la valcea suntem 25 la gorj 30 noroc cu dolju ca ne ia sub plapuma lor.foarte bine puse maratoanele,imi place.felicitari celor care au facut planul :)

 6. 1. Intradevar o echipa tanara si ambitioasa.
  2. Pretul la fond si maraton nu a fost inca stabilit.
  3. Atat hranirea cat si adaparea se fac in tavite conform normelor in vigoare.
  4. Costul etapelor in tara va fi stabilit in functie de numarul total de porumbei participanti. Pretul transportului este in functie de km totali x cu pretul mediu per km luat de pe bursa transporturilor.
  5. Planul este valabil pe o perioada de 4 ani. Speram sa ramana asa si dupa cei 4 ani intrucat ofera posibilitatea indeplinirii tuturor normelor iar categoria I si II se pot realiza cu usurinta in tara.
  6. Pentru fonduri este altceva. Asociatiile au mai multi membrii activi decat se stipuleaza in comentariul de mai sus: Valcea 75, Arges 100, Gorj 50, Olt 330, Dolj 320. Total aproximativ 900 membrii.
  7. Seriozitatea, corectitudinea si transparenta totala privind cheltuielile va face sa adere mult mai multi membrii la Asociatia FCPR Valcea.
  8. In curand Asociatia FCPR Valcea va avea un portal internet si posibilitatea de a informa prin serviciul de Email si SMS, in timp real, toti membrii activi in vederea bunei desfasurari a activitatii.

 7. Sa nu se mai auda la voi – NE SUPUNEM MAJORITATII –
  Vechiul slogan folosit de predecesorii vostri!
  Succes baieti !

Comments are closed.