Comunicat de presa: A.C. Constanta

Adunarea Generala a Asociatiei Columbofile Constanta ,convocata de Presedintele asociatiei in sedinta Consiliului Director si  intrunita in mod statutar in sedinta ordinara in data de 17-11-2013 a adoptat urmatoarele hotarari :

 

 1. Validarea raportului de activitate al Consiliului Director aferent anului 2013 prezentat de Oprea Gabriel si Ghica Bodan Ionut
 2. Validarea raportului de activitate al Comisiei de Disciplina aferent anului 2013 prezentat de Voinea Dorin,
 3. Validarea raportului de activitate aferent anului 2013 al Comisiei Tehnic Sportive prezentat de domnii Ghica Bogdan Ionut si Madularu Adrian,
 4. Constatarea nedepunerii raportului financiar al asociatiei aferent anului 2013 de catre dl. Dumitrascel Marian si stabilirea unui termen de 15 zile pentru depunerea raportului la secretarul asociatiei insotitde inscrisurile doveditoare in vederea transmiterii tuturor documentelor catre comisia de cenzori a asociatiei,
 5. Alegerea organelor de conducere ale asociatiei in urmatoarea componenta( candidaturile s-au depus conform deciziei Consiliului Director pana la data de 08-11-2013)

– Presedinte- Guta Marian

– Vicepresedinte- Oprea Gabriel

– Secretar cu atributiuni de responsabil financiar- Madularu Adrian

– Responsabil Tehnic Sportiv- Ghica Ionut Bogdan- ales ca interimar,

– Membri CD- Vasea Mihaita, Voinea Dorin, Bechir Givan, Moium Orhan, Serban Auras, Chicheanu Hristu, un loc ramas vacant

 1. Alegerea componentei Comisiei Tehnic Sportiva, respectiv presedintele Ghica Ionut Bogdan si ca membri responsabilii tehnici ai centrelor de imbarcare ale asociatiei,
 2. Alegerea componentei Comisiei de Disciplina Fratu Gheorghe- Presedinte, Berbec Gheorghe si Cretu Marius- membri
 3. Alegerea componentei Comisiei de Cenzori Francu Mihai – Presedinte, Socianu Relu- membru, un post de membru ramane vacant,
 4. Stabilirea nominala a delegatilor care vor reprezenta asociatia la sedinta Adunarii Generale a FCPR desfasurata la TARGU MURES IN DATA DE 29-11-2013, respectiv domnii Guta Marian, Vasea Mihaita si Chicheanu Hristu,
 5. Modificarea statutului asociatiei pentru a fi in concordanta cu statutul FCPR, validarea continutului fiind efectuat la urmatoare sedinta a Adunarii Generale
 6. Convocarea sedintei Adunarii generale in primul trimestru al anului 2014.

Prezentele hotarari ale Adunarii generale au intrat in vigoare la data adoptarii lor si pot fi contestate la instanta competenta, in conformitate cu prevederile OG 26/2000 in termen de cincisprezece zile de la comunicare.  Consiliul Director al Asociatiei Columbofile Constanta.

 

Ca urmare a celor prezentate anterior, Asociatia Columbofila Constanta, reprezentata prin Presedinte Guta Marian si prin Comitet Director in forma celui prezentat anterior, este singura Asociatie legal constituia, afiliata FCPR, in consecinta,  singura cu drept de participare in campionatul FCPR.

Orice alta tentativa din  partea fostului presedinte, precum si a unei mici parti din fostul comitet, de a reconvoca a asa zisa adunare generala in data de 07.12.2013, in curtea fostului presedinte, nu poate avea decit rolul si impactul unei sedinte locale a clubului CET , respectiv a Clubului Coiciu, fara a avea nimic in comun cu ASOCIATIA COLUMBOFILA CONSTANTA.

Orice decizie sau participare, se va face in nume propriu si conform principiului liberei asocieri, dar fara a avea girul Conducerii Asociatiei, si deci fara a avea efecte de natura a schimba ceva in cadrul Asociatiei Columbofile Constanta.

 

Deasemenea Conducerea Asociatiei, interzice folosirea numelui Asociatiei Columbofile Constanta, de catre terte persoane, fara acordul Comitetului Director, in caz contrar, se va recurge la caile legale , precum sesizarea Comisiei de Disciplina, Organele FCPR abilitate, etc.

Totodata, fostul presedinte, D-nul Chicheanu Hristu, este rugat sa inceteze cu tentativele de a rupe Asociatia, si de a crea disensiuni intre membrii Asociatiei, pentru ca toate acestea nu fac decit sa aduca prejudicii atit imaginii acesteia, cit si tuturor membrilor sai.

Asociatia Columbofila Constanta, este si va ramane aceeasi! Nu s-a schimbat decit Presedintele acesteia, si o parte din Comitet. Speram cu totii, ca aceasta schimbare sa fie pentru o mai mare dezvoltare a Asociatiei, o mai buna comunicare, o echitate si corectitudine mai mare in ceea ce privesc concursurile, o baza tehnico-materiala mai buna.

Toti membrii cu cotizatiile platite la zi, vor avea dreptul de a participa la concursurile organizate de Asociatia Columbofila Constanta, cu respectarea RNS si a STATUTULUI FCPR, imbarcind dupa caz fie din curtea D-nului Chicheanu, fie din noua locatie situata in zona industriala (Linga depozitul Arabesque).

In aceeasi linie si respectind promisiunile angajate, Presedintele Guta Marian (Pasha), impreuna cu D-nul Vasea Mihai, au achizitionat un mijloc de transport MAN, dotat cu custi detasabile Geraldy cu aerisire lumina si coridor pe mijloc, care are cu tot cu remorca o capacitate de peste 7000 de pasari, asigurind astfel conditii optime de transport, anticipind totodata si un numeric mai mare de pasari in anii urmatori.

 

Urmatoarea Adunare Generala a Asociatiei Columbofile Constanta , va fi convocata cu ocazia viitoarei sedinte de Comitet, pentru luna Ianuarie 2014, si va avea pe ordinea de zi, printre altele, modificarea statutului asociatiei pentru a fi in concordanta cu statutul FCPR, validarea continutului acestuia, precum si alegearea unui plan de zbor care sa satisfaca majoritatea membrilor columbofili.

Acestea fiind spuse, Presedintele Asociatiei Columbofile Constanta, Impreuna cu Comitetul Director, ureaza  columbofililor de pretutindeni “Sarbatori Fericite”.

10 COMENTARII

 1. Domnul Gabi Oprea ce a căutat sa voteze la adunarea generala FCPR daca nu a fost delegat?
  După ce apare aici nu facea parte din membrii delegati,dar este ceva normal pt.voi sa modificati de la o zi la alta orce,cum ati făcut si cu asazisele alegeri democratice,cu documente modificate de la o zi la alta doar sa va iasă socoteala.

 2. „Validarea raportului de activitate al Comisiei de Disciplina aferent anului 2013 prezentat de Voinea Dorin” (:(: funny ,ce ati scris in raport? ca ati avut sesizari si nu ati luat masuri?
  „Constatarea nedepunerii raportului financiar al asociatiei aferent anului 2013 de catre dl. Dumitrascel Marian si stabilirea unui termen de 15 zile pentru depunerea raportului la secretarul asociatiei insotitde inscrisurile doveditoare in vederea transmiterii tuturor documentelor catre comisia de cenzori a asociatiei” (:(:(: funny, dar voi ati adus justificarile pentru ce ati facut cu bani la Eforie si Medgidia?(defapt numitu Dorin Voinea trebuie sa mai aduca si pentru anul 2012 cand a motivat neaducerea situatiei financiare cu vorbe „Daca s-au facut zborurile ce mai conteaza”anul asta poate aduceti justificarile)pt Constanta este intocmit raportul si verificat de cenzor.
  Despre legalitatea conduceri care incercati voi sa o impuneti ramane de vazut daca este intradevar legala,in cazul in care instanta se va pronunta ca fiind ilegala sa le spuneti oamenilor ca membrii de la centrele Eforie si Medgidia nu mai fac parte din Asociatia Columbofila Constanta deoarece au fost solicitate si restituite integral toate cotizatiile membrilor acestor centre deci in consecinta ei nu mai sunt membri A.C.C.

 3. Toata stima domnilor dar adunarea de la cet a tuturor membrilor din Constanta mai exact 85 la numar(nu Chichianu singur)au avut o sedinta in conditii normale(adica fara balamucul arhicunoscut creat de stim noi cine) in care afost ales democratic conducerea Cconstantei iar membrii sint mai uniti ca niciodata.Sintem colegi si prieteni dar fiecare merge pe drumul lui.Succes tuturor.

 4. …da 85 cu vanzatorii de papagali , pesti ,iepuri, ….dar in realitata stiti prea bine ca nu sunt decat aproximativ 35 cu indulgenta care detin si concureaza cu porumbei voiajori…daca chicheanu nu va mai fi pesedinte,omul de la clasamente nu va mai fi angajatul lui iar tehnicul sportiv impartial….rezultatele tandemului chicheanu+rusu se vor diminua simtitor….q.e.d.

 5. draghici taticule, porumbeii lui chicheanu+rusu cum spui tu au venit la intamplare toti anii astia ? au fost cei mai buni in judetul Constanta si cei mai constanti in toata tara asa ca invidia te roade, uite si in tara ca la foarte multi crescatori porumbeii tandemului sunt la mare nivel, insa si domnul Voinea zboara cu linia tandemului si uite cum chiar el ii lauda in licitatii deci adevarul doare, tu oricum nu ai sanse

 6. „CAND ESTI IN COMA, TU NU STI ACEST LUCRU, SUFERINTA E LA CEI DIN JUR”……LA FEL E SI CAND ESTI PROST”.
  Si cum frustrarea adesea e vecina cu prostia, nu e de mirare cum cei cu mintea in..coma, nu pot intelege lucruri elementare, si isi pun intrbari..”funny”.
  1. Dn Gaby Oprea a reprezentat AC Constanta la Adunarea Generala FCPR, in urma refuzului dn.Chicheanu de a participa, si era normal pentru calitatea sa de vicepresedinte.(Presedintele fiind deja delegat de AC Constanta). Cred ca a reprezenta cu cinste AC C-ta la FCPR, e mai importanta decit nedumerirea unui ofuscat.
  2. Referitor la Comisia de Disciplina, asta e o alta frustrare, referitoare la refuzul Comisiei de a lua vreo masura in cazul presupusului abuz al lui Oprea Gabriel, de a dicuta cu Bucurestiul zborurile de maraton, si care au avut loc in ciuda boicotului constant al fostului presedinte, certat in acea vreme cu Pirvulescu. Ceea ce nu cunoaste lumea este faptul ca maratonul in 2010 nu s-a zburat, din cauza refuzului dn. Chicheanu de a colabora cu Bucurestiul, lucru ce s-ar fi perpetuat si in 2011 daca nu s-ar fi implicat dn. Oprea Gabi atit logistic cit si financiar.Astfel in 2010, s-au pierdut toate palmaresele la maraton, as maraton, as crescator, etc.(Oare daca si-ar fi pierdut dn.Chicheanu palmaresele la viteza, demifond, etc, tot la fel de liniste ar fi fost !!?) Anul urmator fiecare membru a platit 50 ron in plus, bani destinati in exclusivitate maratonului, bani pe care Gabi Oprea nu i-a vazut de la Asociatie, fiind nevoit sa-i suporte ca si in anul precedent, din buzunarul propriu. Anul acesta la ult. etapa de maraton au fost 49 membrii, doar unu mai lipsea pentru clasam. sep. Unde a fost dn. Chichenu? Cel care cerea tuturor sa fie prezenti la vieza si demif.?
  3. Atit membrii de la Medgidia cit si cei de la Eforie, au primit chitante pentru sumele platite. As fi tare curios sa stiu citi membrii din Constanta au primit chitante in trecut pentru banii platiti…va spun eu…Nici Unul ! Asta e un alt lucru cu care ii prostiti, dar ei nu au de unde sa stie….
  …..ei nu au de unde sa stie ca voi defapt nu mai reprezentati Asociatia Constanta, ca nu mai aveti dreptul sa emiteti astfel de comunicate oficiale pe siturile FCPR, ci doar sa comentati in subsidiar; oamenii nu au de unde sa stie ca inclusiv userul si parola cu care se poate opera pe situl FCPR nu mai apartine lui Chicheanu & Co.,cipuirea porumbeilor si predarea listelor de start deasemenea, lumea nu are de unde sa stie ca inclusiv inelele 2014 se vor distribui prin itermediul AC Constanta, prin dn. Madularu Adrian, iar orice plata ulterioara catre FCPR se va face tot prin intermediul acestuia. Deasemenea, lumea nu are de unde sa stie ca pastrarea palmareselor si altor avantaje (prezente in olimpiade, expozitii etc)se va face in viitor numai in cadrul Asociatiei Columbofile Constanta reprezentata de Dn. Guta Marian, si de Consiliul Director din prezentul comunicat.
  Participarea alaturi de dn.Chicheanu & Co.,se va putea organiza in cadrul federatiei CET,(cum bine spunea dn. Gica Stanca citez:”adunarea de la cet a tuturor membrilor din Constanta”) sau in cazuri mai bune UCP, FRSC, sau pe codurile altor judete, dar in Nici un caz cu pastrarea palmareselor sau vreao participare in olimpiada!
  Acestea sunt realitatile pe care toti membrii AC Constanta ar trebui sa le cunoasca, si sa nu mearga pe mina unui singur om care promite himere precum 2 ani fara plati, masina, intr-o „Asociatie” neafiliata FCPR si cu un nr. mic de membrii.
  AC COnstanta, nu a dat afara nici un membru, nici din sala de sedinte, nici din cadrul Asociatiei. A fost alegerea fiecaruia sa ramina in AC Constanta, sau sa plece dupa dn. Chicheanu. Multi se vor intoarce, in momentul in care vor constata ca toate cele prezentate mai sus sunt Adevarate!, si in momentul in care vor constata ca „Puterea” dn-ului Chicheanu este altfel decit o vad ei acum……

 7. Domnilor cu sedinte la CET ilegale, sunt facute numai sa tineti cu dintii de functii sa pastrati mai departe rezultatele si linia pe care sunt axate concursurile, sa curga porumbeii pe deasupra crescatoriei cuiva. Ce va mai plac sedintele, rezultatele si shaorma!
  Cum cu ce masina se vor face concursurile 2014 _ Pai nu este normal sa se faca cu cea mai buna masina? Masina buna este acea cumparata acum ! Eu ca si membru imi doresc ca porumbeii mei sa fie transportati cu masina care este cea mai buna, acelasi lucru cred ca doresc si ceilalti membri.
  Aloooo conducerea care a fost aleasa in aceasta toamna, luati masuri odata ca asa nu mai scapam de dictatura, aduceti in fata comisiei de disciplina AS Constanta persoanele care deranjeaza si sunt impotriva bunei desfasurari a asociaotie si dati avertisment pe o durata minima de 3 ani, daca in acesti 3 ani saboteaza sau deranjeaza bunul mers al ascociatiei atunci sa fie suspendati din activitatea columbofila atat persoana in cauza cat si crescatoria si porumbeii respectivului pe o perioada minima de 3 ani.
  Eu propun sa incepem cu domnii Gica Stanca SI CLICA care boicoteaza si comploteaza impotriva alegerilor staturare care deja au fost efectuate, acestia sunt persoane care cauta sa dezbine AS Constanta. Alo conducerea luati va rog masuri, daca nu acum atunci cand, daca nu voi atunci CINE ?!??!
  Domn presedinte Marian Guta si restu conducerii va rog luati odata masuri, nu se mai poate asa ceva, chiar trebuie sa apelam la comisia de disciplina a FCPR cand noi putem rezolva aceasta problema la nivel judetean. Astept atat eu cat si multi colegi sa luati atitudine fata de toti care perturba bunul mers al asociatiei.

 8. Cum? Are Chicheanu bani sa plateasca toate zborurile? El nu a fost in stare sa-si plateasca sacii de mincare luati de la Ionut Gagea, peste 30 de saci, de 2 ani de zile, sau ceasurile Bricon pentru care Jean Cure l-a dat in judecata si a cistigat, primind titlu executoriu.

 9. Din nou incepe cearta… . Cel mai bine ar fi sa va rezolvati problemele pe care le aveti fiecare dintre parti la o intalnire ca tot sunteti in acelasi judet. Haideti sa nu mai transformam site-ul in teren de lupta pentru ambele parti. Daca doriti lupta pe net, har domnului ca aveti de unde alege sa va razboiti, dar aici NU !

  TOPIC INCHIS !

Comments are closed.