Festivitatea de premiere a clubului columbofil „COBIA”

In data de 7 decembrie a avut loc festivitatea de premiere a clubului columbofil „COBIA” din judetul Dambovita din cadrul UCPR. In cadrul acestui frumos eveniment campionii clubului si-au primit trofeele binemeritate dupa un an de munca. Avand in vedere ca suntem un club relativ tanar rezultatele noastre au progresat de la an la an in ciuda tuturor piedicilor, iar in anul acesta unii din membrii clubului au reusit sa obtina rezultate bune in topul national.
Atmosfera a fost deosebita in cadrul festivitatii de premiere avand placerea sa primim vizita si unor invitati de seama; in frunte cu primarul localitatii noastre si continuand cu nume mari ale columbofiliei printre care vreau sa amintesc pe domnii: Nedelea Zamfir, Musescu Mihai, Nando, Manea Florin , Cristi Radoi si Lutu ionut.
Tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au fost aproape in acest sezon, domnului primar al comunei Cobia care ne-a sprijinit de fiecare data si domnului Cristi Radoi, patronul magazinului columbofil din Gaesti care in seara petrecerii ne-a facut o frumoasa surpriza premiind campionii nostri cu produse columbofile de calitate in valoare de peste 2000 lei.
In incheiere vreau sa va urez tuturor, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an 2014 plin de reusite columbofile de exceptie!

Ionut Gadescu

DISTRIBUIȚI