In data de 03.03.2013 am participat la intalnirea de la Tecuci a asociatiilor Braila, Galati, Vaslui, Vrancea si Tulcea si am semnat urmatoarele documente:

Protocol Fond si Maraton 2013 intre Asociatiile Danubius Braila, Galati si Delta Tulcea pentru urmatoarele etape: Preszmysl, Preszmysl, Chelm si Bielsk Podlaski cu lansare dimineata.

Protocol maraton 2013 intre Asociatiile Danubius Braila, Galati, Delta Tulcea, Cuza Vaslui si Pigeon Vrancea pentru urmatoarele etape: Dabrowa (lansare intarziata) si Rozan (lansare dimineata)

Distante 2013 – CLICK AICI !

Distantele din tabel sunt orientative, masurate din centrul localitatilor fara a lua in considerare pozitionarea locului de lansare, primului sau ultimului columbofil.

Initial Asociatia Columbofila Danubius Braila a dorit ruta Ucraina si s-au purtat urmatoarele discutii:

– la Bacau. Asociatiile Danubius Braila, Galati, Tulcea si Bacau au semnat pentru ruta Ucraina. Asociatiile Neamt si Buzau (gruparea d-lui Raileanu) au dorit sa consulte membrii in ceea ce priveste localitatile si in functie de opinia acestora sa adere la ruta Ucraina au nu. Asociatiile Iasi, Vrancea si Vaslui au dorit mentinerea rutei Polonia. Asociatiile Suceava si Botosani nu au participat.

Ulterior, Asociatiile Neamt si Bacau au comunicat faptul ca doresc sa zboare fondurile si primele maratoane singuri si sa ne intalnim la ultima etapa de maraton pe care noi sa o declaram derby.

Asociatia Buzau (reprezentata de dl. Petre Adrian) mi-a comunicat ca doreste sa zboare cu noi doar etapele 3,4 si 5 de fond. Ulterior sedintei au afisat pe internet planul de zbor categoriile viteza si demifond pe internet dar nu ne-au mai contactat

In aceste conditii, pentru a evita schimbarea rutei de zbor pe ruta Ucraina dar sa zburam singuri am luat in calcul noile conditii oferite de RNS privind organizarea fondurilor si a primului maraton in gruparea Braila, Galati si Tulcea. Ultimile doua maratoane le-am semnat in urmatoarea formula: Braila, Galati, Tulcea, Vaslui si Vrancea. Lansarea la Dabrowa va fi intarziata si lansarea la Rozan va fi dimineata.

Braila va avea centru de imbarcare pentru etapele de fond si maraton enumerate mai sus, precum si pentru Harkov si Gdansk.

Website: www.asociatiacolumbofiladanubiusbraila.wordpress.com