Protocol Sportiv Organizatoric – GyoSport & A.C.P.B.

Astazi, 22.03.2013 s-a semnat protocolul sportiv organizatoric intre Asociatia Crescatorilor de Porumbei GyoSport si Asociatia Crescatorilor de Porumbei Bucuresti. Acest protocol reflecta intelegerea si acordul dintre cele doua asociatii metionate anterior in vederea sprijinirii activitatilor operationale necesare functionarii sistemului de competitii columbofile.

Mai jos este prezentat intregul protocol:

click pe fotografie pentru marire

click pe fotografie pentru marire

click pe fotografie pentru marire

click pe fotografie pentru marire

click pe fotografie pentru marire

2 COMENTARII

  1. Imi place ce vad, imi place ce citesc! Corect si Concret!
    S-a facut ordine in Capitala, a trebuit un an de sacrificiu pentru GyoSport pentru a demonstra in propria ograda ca se poate ! Acum , usor , usor se vor pune la punct toate cluburile columbofile din Bucuresti!
    Obraznicii, golanii si introvertitii care au macinat columbofilia bucuresteana prin gandirea lor limitata , ar trebuii exclusi din viata columbofila !!!

  2. am aflat din surse sigure ca unirea a venit din parta A.C.P.B. si am discutat problema referitor la multe comentarii pe care dv. nu le publicati,si mentionez ca nu s-a folosit vocabular neadecvat, etc…pote aveti un interes anume, dar va rugam sa ramaneti serios si sa ne lesati sa spunem lucrurile asa cum au fost, va multumim si rugam seriozitate de acum inainte, „columbofil A.C.P.B.”

Comments are closed.