Adunare Generala A.S.C. 10-1 Buzau

Duminica 02.03.2014 va avea loc Adunarea Generala a A.S.C. 10-1 Buzau cu urmatoarea ordine de zi:
-alegeri generale
-definitivarea planului de zbor
-prezentarea noului statut
-diverse
Locatia si ora se vor anunta anterior.La activitate sunt rugati sa participe toti membri columbofili ai A.S.C.10-1.

Sterpu Valentin

13 COMENTARII

 1. a mai foast acum 2 saptamani adunare generala acum e din nou ?adunare dupa adunare si nimic practic si concret.

 2. Una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam la ora actuală la nivelul societăţii în general este cea a liderilor. ÎN GENERAL ROMÂNUL NU ŞTIE SĂ-ŞI ALEAGĂ LIDERUL. Îi alegem pe cei care ne dă 1 Kg de zahăr, unul de ulei şi eventual o găleată, dar în schimb sunt in stare sa ne ia şi cămaşa de pe noi. Îi alegem pe cei care promit multe dar fac puţine. Mulţi dintre ei, la scurt timp, uită de cei “mulţi”, devin aroganţi….
  Acest lucru se răsfrânge şi asupra societăţii columbofile.
  Cine ii alege? Cum ii alege?
  Se pune întrebarea, dacă acest LIDER este mai bine să fie de partea columbofililor(celor mulţi) sau de partea firmelor de profil(intereselor de grup) ?
  Liderul ocupa o poziţie superioară in cadrul unei organizaţii, asociaţii columbofile pentru că poate să capteze şi să orienteze nevoile membrilor columbofili.
  El ocupa un statut din care IMPUNE subordonaţilor săi(preşedinţilor de Asociaţii în special, şi nu numai) reguli şi norme.
  Exista doua feluri de lider: formal şi informal.
  LIDERUL FORMAL poate să nu fie acceptat de grup, tocmai din cauza „distantei” pe care o are faţă de membrii, motiv pentru care nu le înţelege cererile si nevoile.
  LIDERUL INFORMAL este cel care îi poate asculta, îndruma şi înţelege, indiferent de problema.
  De obicei, liderul este cel care poate determina, prin stilul propriu, nivelul de performanta, satisfacţie si coeziune dintr-un grup.
  Iată câteva tipuri de LIDER
  LIDERUL AUTOCRATIC (TIRANUL) este cel care decide singur, dictează, nu se referă decât la sine si nu la grup, dă ordine, dar nu participa la muncă. Este cel care impune reguli intr-o manieră care este resimţită ca nedreapta. El reprezintă autoritatea in ipostaza dură, virulentă şi dificil de acceptat. De obicei, din cauza faptului că nu acceptă individualitatea persoanei, liderul autocratic suprima creativitatea şi obliga grupul să se plafoneze.
  LIDERUL DEMOCRATIC (PATRIARHUL) explica, anima grupul, participa, se considera parte componenta. Asigura o conducere resimţita ca justa, inţelegătoare, buna, care conferă un sentiment de protecţie si securitate. Legea impusa este dreapta, puternica si uşor de acceptat. Liderul democratic susţine relaţiile interpersonale, creativitatea si obţine astfel un randament bun al echipei.
  LIDERUL NEIMPLICAT (DEZINTERESAT) reprezintă o autoritate slabă, absentă, retrasă, care nu ajunge sa coaguleze efortul colectiv. Este o situaţie asemănătoarea „preaplinului” autoritar autocratic. Performanţa şi nivelul de satisfacţie sunt scăzute şi generează tensiuni în interiorul echipei.
  Stilurile de conducere nu se regăsesc în stare „pura”, data fiind imposibilitatea de conduita uniforma a liderilor.
  Vă las pe dumneavoastră să încadraţi anumiţi lideri din cadrul ASOCIAŢIILOR COLUMBOFILE. Efectele stilului de conducere se văd pretutindeni.
  Cu stimă şi respect,
  Manoloiu Buzău

 3. ar mai fi
  LIDERUL STRESAT-este cel care pune in miscare mase de oameni,promitand pielea ursului din padure, oamenilor nestotornici, animati de antipatii personale,luati de val,fara o tinta anume,usor manevrabili,dar care oricand,candva, pot parasi corabia fara regrete,multumiti ca mereu …pot trage CLAPA!!
  etc,etc…

 4. Foarte frumos Domnule Manoloiu ,stil , eleganta , pregatire profesionala , dar cati dintre noi avem capacitatea intelectuala sa intelegem si sa ne trezim macar in ceasul al 12 -lea ca drumul pe care conducatorii nostri ne indruma este unul gresit ? Oare nu este prea tarziu , prea saraci si prea naivi uneori ,sa ne gandim ca se mai poate face ceva ca sa fie bine penrtu cei mai multi dintre noi? Suntem prinsi in sistem si se pare ca ne este foarte greu ca sa mai putem iesi din el.Simt ca avem din ce in ce mai multe obligatii si din ce in ce mai putine drepturi , ca viata umana se degrdeaza cu repeziciune si caracterul oamenilor devine foarte infect.

 5. Foarte frumos Domnule Manoloiu ,stil , eleganta , pregatire profesionala dar acum catva ani erati ,, omul ,,Domnului Raileanu sau faceati diferenta dintre bine si rau.Aducetiva aminte ca prin anii 2000 in urma unor discutii pe la colturi(ca si acum)s-a stabilit schimbarea Dl Raileanu,toate bune si la locul lor dar in ziua alegerilor ati venit si v-ati suzat ca nu mai puteti candida la presedentia clubului 10-1 datorita unor probleme si ar fi bine ca Dl Raileanu sa ramana sa conduca asociatia.Aductiva aminte ca Dl Dori s-a ridicat si a spus ca nu e posibil asa ceva .urmarea o stiti Dl Petre presedinte

 6. se putea face multe pentru a fi uniti ,pentru a putea zbura porumbeii la fcpr ,toti ,pe un singur plan de zbor ,,,dar conducatorii nostri de la asociatiile noastre au prea multe oite care nu stiu altceva decat sa-i urmeze ,,,puterea era in noi nu in sefii nostrii,,daca ar fi fost mai multi columbofili si mai putine oite s-ar fi realizat cv ,asa buzaul este impartit in trei ,,,sa mai vrea si rezultate,rezultate care abia se faceau cand eram uniti .scuze pentru oite dar cine vrea sa faca rezultate cu porumbeii acela este crescator ,columbofil oitele sunt doar pentru a tine sefii acolo sus…

 7. Nea Stefane…. pacat de batranetea matale. Nu ai inteles nimic din ce am scris pana acum. Mai rau faci afirmatii fara nici un temei. Am spus ca voi sprijini intotdeauna oamenii integrii care vor sa faca lucruri benefice pentru columbofilie, pentru cei ce iubesc porumbeii si nu pentru cei ce iubesc banii. Niciodata nu am spus ca vreau sa fiu presedinte in conditiile actuale (inca nai sunt in activitate). Cred ca nimeni dintre noi nu vrea sa-si piarda locul de munca, sa fie purtat prin tribunale sau sa dea cu subsemnatul la politie. Am cerut intotdeauna sa existe o transparenta in tot ceea ce se face la nivelul fiecarei Asociatii. Sa existe legalitate in activitatea contabila a Asociatiilor.
  Cei ce au capacitatea de a intelege si a citi printre randuri elementele care duc la a scoate bani din buzunarul membrilor columbofili si transferarea lor in conturile anumitor persoane ar trebui sa spuna cu glas TARE, sa intrebe DE CE? PENTRU CE? Eu personal prefer sa pun pe primul plan familia, serviciul si apoi porumbeii. Prefer sa dorm linistit noaptea pe perna. Poate tine si de educatie.
  Cu stima si respect,
  Manoloiu Buzau

 8. Si acum vine intreberea mea scoasa din replicile lui caragiale Eu cu cine zbor anul asta? k de o luna jumate nu sa stabilit nimic sigur, acum suntem cu ramnicul acum cu berca iar pe viitor nu se stie nimic. Sa le fie rusine unilor sefi k tin de scaune si nu lamuresc situatia asta. Dar nu e de mirare asta k doar suntem in romania unde nu e nimic sigur.

 9. oameni buni faceti ceea ce trebuie scapati de alea 2 circuri care se numesc columbofili si care trag sfori in interes personal si zburati cu adevarat fara bazaonii fara frica cu capul in sus nu cu el plecat ca la inalta poarta ,asa cum vor cei 2 care au ingropat bz injosindul prin prezenta lor .rusine sa le fie.retragetiva lasati oameni care vor sa faca ceva nu pupencuristi fara coloana vertrebrala ca voi.bravo dle petre adrian meriti sa fii numit om.

 10. de ce nu sau mai tinut alegerile? ati mintit ca sunt alegeri lumea daia a venit sa puna un nou presedinte si voi…..nici nu ati adus in discutie

 11. Avem libertatea de a alege. Ce facem cu ea?
  Putem alege să evoluam, şi totuşi rămânem pe loc.
  Putem alege să fim fericiţi, şi totuşi suntem nefericiţi, trişti şi apăsaţi de griji. Putem alege să acceptăm sau să schimbăm, şi totuşi alegem să acceptăm.
  Se pare că mai mult decât orice pe lumea asta ne temem de schimbare. Oare de ce?
  Exista doua motive pentru care oamenii in general fac o schimbare: pentru ca s-au dezvoltat suficient încât schimbarea a venit in mod firesc, sau pentru că doare, şi atunci o fac forţat.
  Poziţia ta faţă de ideea de schimbare iţi arată pe ce treaptă a dezvoltării te situezi.
  Pentru majoritatea oamenilor, schimbarea nu este o alegere, ci o necesitate.
  E frumos să visezi că poate într-o zi lucrurile vor sta altfel, dar nu e normal să nu faci nimic concret pentru asta. Nu poţi să te aştepţi la alte rezultate dacă faci lucrurile la fel ca pană acum. Dacă eşti pe un drum in care nu te mai regăseşti, află că poţi să schimbi direcţia oricând.
  Ce te împiedica, totuşi?
  Teama de eşec, cel mai probabil. Teama de a nu te ridica la înălţimea aşteptărilor.
  Pe mine nu mă doare nimic mai tare decât sentimentul ca nici măcar n-am încercat. Nu ai cum să înveţi, daca nu experimentezi. Dacă nici măcar nu încerci. Daca nu accepţi provocări, competiţii, orice te-atrage. Nici unul dintre noi n-a primit vreun manual la naştere din care să înveţe cum sa treacă prin viaţă. Şi nu exista alta cale sa înveţi decât experimentând.
  O singura categorie de oameni nu va suferi vreun eşec vreodată: cei care nu se angajează în nimic, niciodată.
  Sunt ferm convins că e mai uşor să alegi confortul mediocrităţii decât incertitudinea schimbării. Nu poţi să fii decât stăpânul sau victima propriei atitudini. Tu ce alegi?
  Am auzit de prea multe ori în ultima vreme că “asta e lumea în care trăim”. Şi-mi sună aşa… a resemnare. Păi NOI formăm lumea în care trăim. Lumea in care trăim suntem noi. Eu cu tine, cu voi….. Şi dacă nu ne place în ce lume trăim, ce ne opreşte sa trăim altceva? SĂ SCHIMBĂM……….
  Cu stimă şi respect,
  Manoloiu Buzău

Comments are closed.