F.C.P.R. este in continua promovare a columbofiliei din Romania: AUDIO Interviu cu dl. Onodi Vasile – Carei, Satu Mare

F.C.P.R. este in continua promovare a columbofiliei in Romania. Inca de ieri, de cand s-a dat startul acestei campanii am avut semnale de la mai multe judete din Romania ca mai multi reprezentanti ai asociatiilor au promovat in scoli acest minunat sport.

Astazi este cea de-a doua zi si va prezentam un audio interviu cu domnul Onodi Vasile din judetul Satu Mare care a promovat elevilor din orasul Carei porumbelul voiajor.

O multime de intrebari pe care elevii le-au adresat domnului Onodi. Ce ne-a placut cel mai mult? La sfarsiul prezentarii dl. Onodi a oferit elevilor sansa de elibera porumbeii si chiar au fost extrem de entuziasmati. Elevii s-au aratat extrem de interesati de acest subiect si au promis ca vor fi prezenti si la cateva lansari care vor avea loc din Carei.

6 COMENTARII

  1. va felicit dl. onodi pentru ceea ce faceti si pentru promovare. astept cu nerabdare si promovare din orasul satu mare

  2. BRAVO FCPR, BRAVO DL. ONODI

    UN LUCRU BUN SI O CAMPANIE EXTRAORDINARA. NU IMI VINE SA CRED CA INTRADEVAR SE CONCRETIZEAZA

  3. Un succes mare in aceasta campanie a fost realizat de dl. Dragomir Viorel care a facut posibila aceasta campanie!!!!

    In rest motoarele FCPR se vede ca sunt turate la maxim. Prevad un an 2014 extraordinar de bine organizat.

  4. Felicitari !

    Vladut a fost primul care a dat startul, dupa care a urmat Clujul, acum Satu Mare… se vede ca ardelenii se misca mult mai bine decat in sud.

Comments are closed.