Servicii de localizare GPS – Oferta pentru asociatiile columbofile FNCPR

Putem folosi dispozitivele GPS pe care le aveti deja achiziţionate * sau vă putem oferii dispozitive GPS fiabile la preturi rezonabile cu posibilitatea inchirierii lor pe perioada competitionala. La dispozitivele GPS se poate conecta un buton specializat care poate fi apasat pentru marcarea orei exacte de lansare.
Contractul de servicii este diferenţiat pe perioada competiţională: aprilie – octombrie, şi restul anului, pentru a evita cheltuielile suplimentare.
Aveţi varianta de a încheia abonamente pentru conectarea GPS-urilor ** la internet direct cu Vodafone, Orange sau Cosmote sau să folosiţi serviciile noastre.
Panoul de control asigură accesul atât al reprezentanţilor federatiei cât şi al tehnicilor din asociaţii. Acesta asigură urmărirea mijlocelor auto şi calculul distanţelor parcurse,….

 

Explicaţii:

* GPS-uri deja achiziţionate : mulţi dintre beneficiari au achiziţionat deja dispozitive de localizare GPS de la alte firme. Din păcate cei mai mulţi dintre furnizori de astfel de servicii nu oferă la achiziţie şi documentaţia tehnică de implementare a dispozitivului de localizare. Asta presupune o muncă suplimentară care poate depăşi beneficiile realizabile din preluarea unui contract în astfel de condiţii – acesta este şi scopul acestei omisiuni bine intenţionate! Din fericire, avem experienţa necesară pentru identificarea acestor documentaţii şi implementarea lor. Dacă nu (sunt cazuri de dispozitive GPS pentru care inclusiv producătorii nu distribuie pe piaţa româneascå decåt prin „dealeri” care perpetuează acest obicei) putem oferi GPS-uri la preţ competitiv care le pot înlocui pe cele vechi. Nu uitaţi, la ieşrea din garanţie a unui produs cheltuielile cu reparaţiile pot depăşi preţul lui!
**Conectarea GPS-urilor la internet : Pentru transmiterea poziţiei este necesară conectarea (prin) internet a dispozitivului GPS la serverul de localizare. Aceasta presupune un abonament de „date” la una dintre reţelele de telefonie mobilă din România sau din Europa. Dacă aveţi un astfel de abonament îl puteţi folosi sau puteţi folosi serviciile noastre.

ADRESA: CLICK AICI !

DISTRIBUIȚI