10 – 12 Martie 2017 – TARGUL PUILOR – Prima editie

In perioada 10 – 12 Martie 2017 in cadrul „Bucharest Pet Exhibition” de la Romexpo, Bucuresti, se va desfasura TARGUL PUILOR care este la prima editie.

Dupa modelul targurilor din Europa care deja au devenit o traditie in fiecare primavara, Federatia Nationala a Crescatorilor din Romania, cu sprijinul Asociatiei Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati din Romania vor da startul unui eveniment pe care noi speram sa il repetam an de an.

Stim cu totii ca evenimentele organizate de catre dl. Torino au devenit deja notorii in Romania, evenimente organizate cu suflet si in care s-a pus pasiune. Cu siguranta si TARGUL PUILOR care va face parte din evenimentul „Bucharest Pet Exhibition” va fi la fel de grandios. Cu pasi siguri, Romania depaseste nivelul de organizare pe care le au federatiile din Europa si asta cu dorinta unor oameni care nu cunosc cuvantul „imposibil”.

Columbofilii romani pot venii sa vanda atat pui cat si porumbei maturi, iar pretul pentru un stand cu 24 boxe este 100 RON, mai mult decat rezonabil. De asemenea si firmele care comercializeaza produse vor fi prezente, deja si-a anuntat participarea firma Columbovet. Firmele doritoare primescu un discount de 5% din pretul obijnuit al unui stand.

Pentru rezervari puteti suna la numarul de telefon: 0744-440.519 (Pasha).

DISTRIBUIȚI