Banc Marius este unul din crescatorii de top ai Asociatiei Columbofile Cluj ,concursurile de maraton aducandu-i cele mai mari satisfactii.In anul 2016 a obtinut locul 1 Crescator Maraton ,locul 1 palmares Crescator pe 2 ani,locul 1 Palmares Crescatori pe 3 ani,locul 2 As Maraton etc.
Avand convingerea ca doar cu pasari de super calitate poti sa urci si sa te mentii in in fruntea competitiei a achizitionat in ultimii ani fii ,fiice ,nepoti din porumbeii castigatori ai Europei
A cautat in general descendenti din pasari capabile sa concureze cu success 3 etape de maraton intr-un an competitional ,sa aiba un palmares considerabil si in mod obligatoriu locuri de top.
In acest sens a facut importuri de la crescatori din Nordul Olandei a caror distante la concursurilor de maraton depasesc 1000 km precum:

Harold Zwiers (Jellema-Jan Theelen),Jan Morsink(Jellema),Gebr.Limburg(Theelen-C.de Jong-Wegen),Henri Hoeks (Muster Christ-Sam de Jong-Wegen),Hein van Gourp(P.Scelekens-van Bruen -Wegen ), Gebr.Limburg. In crescatorie se mai gasesc porumbei de la Ko Van Dommelen ,Erik Limburg,
-Jack van der Wegen -First prize pigeons
-Christ van der Velden; -Freialdenhofen &Sohne;
-Nouwen Pasen
-Gebr.Limburg; -Gebr.Hagens
-Frans Belleter ,etcPrezentarea acestora este facuta in cadrul site-ului columbofil www.marius-banc.ro

ADRESA LICITATIE: CLICK AICI !