COMUNICAT AL FEDERATIEI ASOCIATIILOR COLUMBOFILE DE AGREMENT SI SPORT DIN ROMANIA REFERITOR LA ANULAREA EXPOZITIILOR EUROPENE DESFASURATE IN CROATIA IN PERIOADA 20-22-01-2017

Expozitia Europeana a crescatorilor balcanici de porumbei si pasari de curte si Expozitia Europeana de porumbei jucatori din Europa de sud-est – Virovitica, CROATIA 20 – 22 ianuarie 2017 au fost anulate din cauza gripei aviare depistata pe teritoriul Ungariei, Sloveniei, Bulgariei si Bosniei Hertegovina. Ministerul Agriculturii din Croatia a interzis desfasurarea acestei manifestari expozitionale.

In aceasta seara presedintele Federatiei Croate , domnul Zelijko Serepac a comunicat in mod oficial FACASR faptul ca respectivele evenimente expozitionale au fost anulate , fiind reprogramate pentru luna ianuarie 2018.

Le multumesc crescatorilor romani, membri ai asociatiilor afiliate la FACASR pentru solicitudinea cu care au raspuns invitatiei adresate federatiei noastre de catre colegii croati si au nominalizat un numar total de 200 porumbei de agrement, dar din nefericire cauze independente de vointa noastra si a organizatorilor au condus la anularea evenimentului. Sumele virate in contul Federatiei Croate vor fi returnate in termen urgent crescatorilor, in baza completarii unui formular care va fi transmis prin email catre FACASR in zilele urmatoare, urmand a vi-l pune la dispozitie.

Presedinte FACASR

DISTRIBUIȚI