Dl. Florea Ion ”Mazare” ocupa locul I la etapa de viteza-demifond de la Dubasari

Dl. Florea Ion ”Mazare”, un titan al columbofiliei din Romania, un columbofil care practica acest sport nobil de zeci de ani, iubeste porumbeii si participa cu aceasi dragoste si placere la fiecare etapa din sezon.

Florea „Mazare” cum ii spun apropiati, este o persoana cu adevarat implinita. Alaturi de dansul se afla fiul acestuia, Dl. Florea Sorin care a mostenit aceasta pasiune pentru porumbei dar si nepotii dansului care ii sunt alaturi si il sustin necontenit.

La etapa de Dubasari din data de 12.06.2017 domnul Florea „Mazare” ocupa locul I dintr-un total de 8.813 porumbei angajati in cursa. Peste 370 de crescatori si-au pregatit porumbeii pentru o etapa grea, dar numai cei mai buni ocupa locul I. Si asa a fost. Pentru Florea Ion a fost o etapa la care pregatirea porumbeilor si calitatea acestora a facut diferenta.

Castigatorul acestei etape este porumbelul cu seria RO 16-0005479 din doi porumbei originali Bart Geerinckx cumparati de catre fiul acestuia Dl. Florea Sorin. Putem sa ii amintim si pe bunicii acestui porumbei Witterkop Sylvester, Blue Olympic si Black Dream  care la randul lor au obtinut rezultate notabile si au transmis aceasta gena a invingatorilor si generatiilor viitoare.

Putini sunt columbofilii care au la dispozitie material genetic cum dl. Florea Ion si dl. Florea Sorin il au dar pentru a fi invingator trebuie sa ai inainte de toate calitatea, iar calitatea costa.

Clasamentul integral al etapei poate fi vizualizat AICI !

Pe aceasta cale ii uram domnului Florea Ion sincere felicitari si ii uram mult succes pentru etapele care urmeaza!