Expozitia Nationala Columbofila se muta la Oradea !

Asa cum poate majoritatea dintre dvs ati vazut deja la televizor, Complexul President de la Tg. Mures a fost sechestrat prin procedura judiciara. (vezi aici detalii, cum au fost difuzate pe canalul Digi24)

Ca atare a trebuit sa gasim foarte repede o formula de organizare in alta parte.

Comitetul director al FNCPR, a decis in urma ofertelor primite ca Expozitia Nationala Columbofila 2016 sa aiba loc la Oradea, tot in aceeasi perioada 21 – 22 Ianuarie, sambata si duminica pana la orele 16:00.

Expozitia porumbeilor va fi la Trade Center Oradea.

Banchetul columbofil se va desfasura la Ambasador in complexul Oradea Shopping City.

[Click – harta cu locatiile]

Pentru cei care doresc sa faca rezervari pentru cazare, va punem la dispozitie un link cu oferte bune de cazare:

http://www.cazareoradea.ro/

* pentru cei interesati, federatia a negociat un pret foarte bun la hotelul DoubleTree by Hilton, 280 RON / camera dubla / mic dejun inclus

 

5 COMENTARII

  1. Ăștia au făcut o mare țigănie cu prezidentul lor.Localul era super,parcare pt.maini,spatiu pt.piata,plus că cel mai important lucru era zona centrala „aproximativ” a țării unde se adunau cei mai mulți columbofili.pacat.contest decizia luată de a se desfășura la Oradea și a va bate joc de atâția oameni,totuși se puteau găsi alte solutii…..Păcat păcat păcat ne-ați arătat încă o dată competenta dv.si marele interes pt.cu totul altceva.

  2. de ce la Oradea si nu in Satu Mare,Maramures,Timisoara sau alt judet???din cate se aude in 2017 expozitia provinciala de vest tot la oradea se va tine…..Sa fie oare Oradea „centrul” columbofiliei romanesti???….nu prea cred :)

  3. Tg Mures eventual Cluj cele mai bune locatii pentru nationala,la Oradea consider ca va merge mai putina lume desi sunt convins ca Bihoreni,harnici cum ii stiu, vor face treaba frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here