Licitatia Hot Summer 2017  reuneste un numar de 14 super porumbei, cu pedigree si gene exceptionale, impartiti in doua parti.

Porumbeii participanti in aceasta licitatie sunt fii si fiice, frati si surori, nepoti si nepoate din super porumbeii care au dominat si domina cursele internationale si care au castigat mii de premii la nivel local si national din Belgia, Olanda, Germania, UK, etc.

ADRESA: http://www.team-florea-sorin.eu/online-auctions/

Pretul de pornire pentru fiecare licitatie este de 100€, acesta reflectand 100% dorinta dl Florea Sorin, si anume de a intari si improspata linile genealogice din volierele columbofililor romani. In cadrul licitatilor Team Florea Sorin se va putea licita orice suma dorita de Dvs cu mentiunea ca aceasta trebuie sa fie minim 20€ daca valoarea curenta a porumbelului este de pana in 500 €, minim 50€ daca valoarea curenta a porumbelului este de mai mare sau egala cu 500€ si 100€ daca valoarea curenta a porumbelului este mai mare de 1000€.

Team Florea Sorin asigura contracost, transportul porumbeilor pe teritoriul Romaniei si in toata Europa. Detaliile despre transport se vor discuta dupa finalizarea licitatilor. Castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant Team Florea Sorin in vederea finalizarii tranzactiei.

Oricand intampinati probleme puteti sa ne scrieti pe adresa webmaster@team-florea-sorin.ro. 

Click AICI pentru a va crea cont si a putea licita sau cumpara porumbei.  – http://www.team-florea-sorin.eu/my-account/

NOTA: Contul Dvs va fi aprobat in cel mai scurt timp, dupa ce veti fi contactat de catre un reprezentant Team Florea Sorin.

Informatii despre crescator