Dl. Lupu Asavei Constantin este castigatorul din acest an al celei mai asteptate etape din sezon! Lansarea porumbeilor a avut loc ieri (28.07.2017) la ora 07:45, cand 5716 porumbei si-au luat zborul spre casa. Parintii porumbelului castigator fiind sunt de la domnul Spiridon Mihai.

Despre domnul Lupu Asavei Constantin putem sa va spunem ca a inceput acest frumos sport in anul 2015, la etapele cu puii. Pana in acest moment porumbelul castigator RO 15-0196426 nu s-a facut remarcat la etapele competitionale dar a facut-o acolo unde a contat cel mai mult! A castigat locul 1 si merita toate felicitarile noastre! Anul trecut a facut norma la mare fond iar in acest an are doua etape de viteza clasate, o clasare la etapa de maraton Code. O surpriza imensa a fost cand dl. Lupu a aflat ca porumbelul dansului este LOCUL 1 BERLIN NATIONAL 2017 si LOCUL 1 pe ZONA 3.

O etapa frumoasa, palpitanta si care a tinut toti columbofilii in suspans. De asemenea tinem sa il felicitam pe domnul Lupu deoarece, aceasta a fost etapa dansului si merita felicitarile noastre!


[ VEZI CLASAMENT PROVIZORIU ]