Despre MEDICOM

Suntem o firma cu o experiență de peste 17 ani în domeniul nutriției animale și unici reprezentanți ai firmei Vitafort în România. În urmă cu câțiva ani am început să creștem porumbei voiajori și încet am intrat în acest domeniu frumos dar complex. Prin relațiile foarte bune avute cu mulți crescători de porumbei din Ungaria am ajuns la o colaborare intensivă cu firma Galamb Hungaria Kft.

Website: www.porumbei.shop

Galamb Hungaria produce și distribuie amestecuri de hrană speciale pentru porumbei voiajori și ornamentali. De asemenea asigură servicii de specialitate în domeniile nutriției, sanitar-veterinare și tehnologiei de întreținere, având ca membri fondatori crescători de porumbei voiajori.

HRANĂ PORUMBEI

Hrana pentru porumbei tip amestec este realizată din semințe de cea mai bună calitate, selectate la nivel european, având la bază semințe consacrate cu proveniență din Italia, Spania, Portugalia, amestecuri care corespund nevoilor secolului XXI, sănătoase și fără aditivi. Calitatea materiilor prime folosite este controlată permanent în laboratoare acreditate, iar linia de producție este una dintre cele mai performante din Europa.

SUPLIMENTE NUTRITIVE

Suplimentele nutritive, bazate pe ingrediente bio-naturale, sunt produse inovatoare, absolut necesare în creșterea, dezvoltarea, recuperarea și imunizarea porumbeilor și, de asemenea, pentru obținerea unor rezultate de top. Aceste suplimente au ca scop completarea dietei normale, fiind surse concentrate de nutrienți și alte substanțe cu efect nutritional activ, fiind un complex de substanțe menite să îmbunătățească randamentul sportiv.

ACCESORII

Pentru informatii suplimentare, produsele distribuite si preturi accesati site-ul www.porumbei.shop