Una dintre cele mai valoroase crescatorii din judetul Satu Mare ii apartine columbofilului Michael Muresan care impreuna cu o echipa de oameni care se ocupa de bunul mers al crescatoriei concureaza incepand cu sezonul 2016 in campionatul FNCPR sub denumirea POWER PIGEONS.

In acest moment, volierele din Satu Mare gazduiesc aproximativ 3000 porumbei. Inca din sezonul competitional 2016 volierele Power Pigeons isi maresc capacitatea si ofera porumbeilor conditii extrem de bune pentru a concura in cel mai important campionat al Romaniei, denumit „Champions League Columbofil„.

O echipa de oameni bine priceputi reusesc zi de zi sa ofere porumbeilor conditii demne de invidiat. Spunem asta pentru ca in maine lor se afla porumbei de o valoarea genetica extraordinara, care au ocupat locuri fruntase in campionatul national dar si porumbei extrem de buni adusi din Europa.

Inca de la inceputul anului 2016 tinta domnului Michael Muresan este aceea de a concura intr-un campionat puternic, alaturi de columbofili puternici si cu porumbei care ii pot oferii satisfactia de a fi la finalul anului pe podium.

Spunem aceste lucruri deoarece in anul 2016 la etapele cu puii acesta a reusit sa incheie anul intr-un mod demn de invidiat. 

Numeroasele locuri fruntase si calitatea porumbeilor au facut ca la sfarsit de sezon sa ocupe locul II NATIONAL la categoria VITEZA PUI cu porumbelul RO 2016-0598147.

La nivel judetean s-a facut remarcat inca de la inceput prin etapele senzationale reusite prin care putem amintii:

20.08.2016 – Tiszujvaros – Vezi clasament

24.08.2016 – Emod – Vezi clasament

09.10.2016 – Emod – Vezi clasament

10.09.2016 – Szekesfehesvar – Vezi clasament

30.09.2016 – Szekesfehesvar – Vezi clasament 

14.10.2016 – Sankt polten – Vezi clasament

Rezultatele de mai sus sunt doar cateva si reflecta dorinta, calitatea si priceperea echipei Power Pigeons de a fi in TOP-ul columbofiliei din Romania.

In 2017, dupa achiztiile de valoare facute de catre Power Pigeons putem afirma ca se anunta inca de pe acum un sezon fructuos atat la maturi cat si la pui.

Acest lucru dovedeste inca odata faptul ca in Romania columbofilia este intr-o continua crestere atat la numarul de porumbei cat si la nivelul investitiilor facute in acest sport nobil. Cat despre Power Pigeons, acesta este doar inceputul, un start fantastic si care cu siguranta va reusii an de an sa surprinda atat la nivel judetean cat si national.