PigeonSupport: produse de generatie noua, de calitate superioara, create special pentru porumbei sanatosi in mod natural timp de 365 de zile pe an. Acum si in Romania prin PiataDeporumbei.ro si Porumbel-Shop.ro

De ce sa administrezi aceste produse? Pentru ca nu au efecte adverse, pentru ca nu lasa reziduuri nocive in organismal porumbeilor, pentru ca nu supun ficatul la eforturi inutile si, cel mai important, pentru ca au un efect deosebit de bun in timpul si dupa administrare, daca sunt administrate corect si la timp. Cu atat mai mult pot avea o reactie benefica la diferente mari de temperatura si schimbari climatice, stimuland si intarind organismal pentru a ramane sanatos si in forma.

Nu esti inca convins? Atunci te invitam sa studiezi atent brosura atasata, calendarul de administrare si detaliile de mai jos:

Produsele PigeonSupport au la baza cunostintele si cercetarea unor noi alternative de a mentine o stare de sanatate a porumbeilor stimulata natural, si fara a mai administra produse pe baza de antibiotic sau anti-bacteriologice. Aceste noi alternative vin in sprijinul medicinei alternative din dorinta de a elimina cresterea rezistentei continue la antibiotic, a organismelor daunatoare, care, datorita utilizarii prea intensive a medicamentelor in ultimii ani, devin din ce in ce mai puternice si greu de tratat.

Produsele PigeonSupport sunt natural compuse si functioneaza pe acelasi principiu simplu ca si produsele anti-viralele (anti-viroticele), si anume, intarind rezistenta naturala a organismului, stimularea metabolismului pentru a creste rezistenta in lupta impotriva daunatorilor.

Prin extrasele de plante si substante adjuvante, stimuleaza organismul porumbeilor pentru a avea o rezistenta marita si a preveni imbolnavirile datorate daunatorilor. Functioneaza intr-un ritm preventiv mai mult decat unul curativ. Dar, in comparatie cu alte produse existente pe piata, din game similare, tratamentele curative chiar dau rezultate vizibile la porumbei. Fie in extra sezon cat si in plin sezon de concursuri.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu aceste produse, se recomanda folosirea lor pe termen mediu si lung in baza schemelor de administrare detaliate. Folosind astfel, imbunatatirile vor fi vizibile si vor asigura o baza de rezultate mai bune in reproductive si concurs pentru anul in curs sic el viitor.

In acelasi timp, datorita combinatiilor unice de substante care stau la baza lor, produsele PigeonSupport au si un impact pozitiv vizibil asupra porumbeilor chiar si in tratament curative (porumbeii sunt deja cu probleme).

Atentie: pentru a avea rezultate deosebite, trebuie indeplinite mai multe criterii in ingrijirea porumbeilor pe langa folosirea produselor PigeonSupport precum igiena si crescatoria bine aerisita si oxigenata si, desigur, porumbeii de calitate.

Top Produse PigeonSupport:

Combinatia de Aur: Yellow Liquid+ si Broncho Clean+ : folosind aceste 2 produse in combinatie, se obtin cele mai bune rezultate in controlul tricomonozei si problemelor respiratorii, probelemele cele mai des intalnite in timpul sezonului de concurs. Folositi aceasta combinatie confoirm calendarului si veti reduce problemele cu care se confrunta porumbeii in timpul sezonului sau, chiar nu veti mai avea astfel de probleme cu porumbeii dumneavoastra.

La fel de bune si eficiente, si la fel de importante sunt si celelalte produse din portofoliul nostrum, precum Breeding Help+, un ajutor de nadejde pentru o reproductive de successHerbal Tea+, un ceai compus din extrase de plante, concentrate si de mare valoare, oinlocuieste cu success ceaiul clasic si da rezultate deosebite in timpul administrarii porumbeilor; Eye Care+, un protector al ochilor si un paznic de temut importiva patogenilor care ataca porumbeii si intra in organism prin ochii acestuia.

Pentru intreaga gama de produse, pentru toata suita de detalii si programe de administrare, va rugam sa vizitati www.piatadeporumbei.ro, sectiunea Produse si Accesorii.

Pentru orice detaliu suplimentar, va stam la dispozitie la numarul 0727403618 sau piatadeporumbei@gmail.com