Ziua Portilor Deschise Natural Granen Romania

An de an, sarbatorim impreuna Ziua Portilor Deschise Natural Granen Romania, cu noutati din Belgia, cu intalniri de soi, cu profesionisti si pasionati de columbofilie, cu produse deosebite, originale, multe reduceri si desigur, porumbei. Atat pui din linii de valoare, cat si maturi, ei vor fi prezenti in acest an alaturi de noi nu doar la o intalnire, asa cum v-am obisnuit, ci la doua. In premiera, in anul 2017 deschidem portile Natural Granen atat la Simeria, cat si la Bucuresti! Aceasta este a IX-a editie a evenimentului nostru in Romania si dorim sa aducem aproape de cat mai multi dintre voi tot ceea ce noi iubim, cu ocazia implinirii a 80 de ani de la infiintarea Natural Granen Belgia.

Cand?
Ziua Portilor Deschise Natural la Simeria, in primul weekend din Martie (4 Martie-9 Martie)

Cine este invitat?
– Toti iubitorii de porumbei, care doresc sa ii vada si sa ne viziteze
– Columbofilii ce doresc sa isi reinnoiasca stocul de hrana si accesorii pentru porumbei, intrucat in perioada Zileleor Portilor Deschise Natural, toti clientii nostri vor beneficia de reduceri extraordinare la foarte multe produse.

Ce faci daca nu poti ajunge?
Pe perioada 4-12 Martie, pe site-ul nostru naturalgranen.ro, vor fi la reducere toate produsele si accesoriile care se regasesc si la evenimentul fizic, deci cine nu poate ajunge la Simeria sau la Bucuresti, isi poate face cumparaturile online, beneficiind de aceleasi preturi promotionale si transport in regim de curierat la preturi minime. (in cazul in care pe site vreun produs apare of stock (ca nu este pe stoc), vom aduce marfa in saptamana imediat urmatoare si vom onora comenzile)

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati astfel:
www.NaturalGranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0756 197 688 si 0786 892 815

DISTRIBUIȚI