Datorita faptului ca trebuie sa pregatim numarul adecvat de masini pentru participarea la aceasta super etapa, toate centrele de imbarcare sunt rugate sa face demersurile necesare ca pana sambata (21.07.2018) ora 14:00 sa poata sa sa transmita coordonatorului acestei etape dl. Marius Tunduc numarul de porumbei pe centre. Totodata rugam toti columbofilii sa anunte organizatorii centrelor pana la aceasta ora numarul de porumbei care vor participa. Ne dorim o distribuitie echilibrata a porumbeilor pe boxe si participare in conditii foarte bune.

Centenar 100 ANI

Anul acesta Romania sarbatoreste 100 ani. Cu aceasta ocazie organizatori celui mai important concurs din Romania “Berlin National” vor premia cu un ceas TOPPIGEON porumbelul de pe locul 100 ca semn de respect si pretuire pentru tot ce inseamna Romania acestor 100 ani si pentru natiunea noastra.

Pentru prima data o cupa deosebita va fi oferita castigatorului “Berlin National”. Acesta cupa comandata special in Belgia este o cu de 75 cm inaltime creata special de un creator celebru si va incorona vitrina celui mai bun porumbel care va castiga aceasta etapa mult asteptata. Valoarea acesteia este mare atat financiar cat si sentimental si bineinteles ca fiind pentru prima data cand se ofera aceasta cupa va fi un lucru de memorat peste ani pentru castigatorul acesteia.

 

Cupa este construita din  bucatele de oglinzi asezate manual este de o frumusete deosebita care fura ochii oricui columbofil de a o avea in vitrina.

 

Informatii de ultima ora pot fi urmarite pe site-ul oficial al etapei www.berlin-national.ro