Vizita columbofila la Bistrita cu Pop Daniel, Panduru Dan,  impreuna cu Ciorba Silviu unul din crescatorii care formeaza SUPER Tandemul CIORBA & GRAEF, un tandem care reuseste sa castige in fiecare an locuri in TOP 10 National si sa domine podiumul provincial la categoria maraton.

Bineinteles am asteptet cu nerebdare sa tin in mana super porumbelul  RO-471076-13-M , 11 nat. Palmares 3 ani As Maraton 2017  si 1 Prov. Palmares 3 Ani As Maraton 2017 , un porumbel cu,calitati fizice impresionante ,usor,talie putin mai mare decat porumbeii din regiunea noastra, cu o musculatura foatre buna.Un porumbel  EXCEPTIONAL care reuseste sa calseze 9 din 9 maratoane , primele 3 pe ruta Germania iar ultimele 6 pe ruta Polonia, dupa parerea mea cea mai constanta ruta pentru concursurile de maraton, unde in 2016 reuseste sa castige cu porumbelul   RO-668026- 12 M   17 nat. Maraton Maturi 2016 si 1 Provincial Maraton Maturi 2016. Dupa cateva ore de vizita am reusit sa vedem in totalitate crescatoria si sa tin in mana majoritaea porumbeilor, de care am si ramas foarte impresionat , o crescatorie  cu porumbei atipici dupa parerea mea din punct de vedete al taliei , total diferiti de porumbeii pe care i-am vazut la crescatorii din regiunea noastra, dar cu rezultate de exceptie la nivel National si Provincial.

Intradevar o crescatorie de exceptie  si doi prieteni columbofili de mare valoare  , le doresc SUCCES  in continuare si sa mentina in TOP nivelul columbofiliei din PROVINCIA TRANSILVANIA .

Informatii suplimentare despre Clubul Fond Maraton Transilvania gasiti AICI !