FACASR a fost invitata sa participe la expozitia sus mentionata de catre Federatia Croata de profil, manifestarea fiind organizata la Virovitica , in intervalul 19-21-01-2018. Delegat al federatiei este domnul Haralambie Petrisor, in calitate de vicepresedinte al organizatiei noastre. Romania este reprezentata de un lot de 122 de porumbei de agrement din rase romanesti, apartinand urmatorilor crescatori: Tanase Gheorghe , Costescu Eugen- Constanta, Groza Zeno , Crasovan Gheorghe- Lugoj, Radu Catalin, Piussi Vittorio- Bucuresti si Costea Mihail, Gatejescu Florin- Craiova.

Lotul Romaniei a ajuns cu bine la Virovitica , ieri, 18-01-2018. Calitatea expozitiei este una exceptionala, delegatul nostru fiind placut impresionat de primirea ospitaliera facuta de prietenii croati si de modul riguros si rapid in care au fost preluati si introdusi in custi porumbeii nostri.

Multumim prietenilor croati, in principal domnului Presedinte ZELJKO SEREPAC si dorim mult succes colegilor columbofili, expozanti la aceasta manifestare europeana, organizata sub egida ENTENTE EUROPENE D AVICULTURE ET DE CUNICULTURE (EE).

PRESEDINTE FACASR- FLORIN GATEJESCU