FRANKFURT NATIONAL

Clubul Maraton Transilvania & Asociatia Columbofila Alba , invita toate judetele care doresc sa participe la etapa Derby Maraton FRANKFURT NATIONAL cu imbarcare in data de 04.07.2018. Daca in 2017 la aceasta etapa s-au angajat 2.939 porumbei a celor 524 crescatori din judetele Alba, Bistrita Nasaud, Botosani, Caras Severin, Cluj , Hunedoara, Mures, Sibiu si Suceava ,cu centre de imbarcare la Alba Iulia, Cluj Napoca, Resita si Suceava,in anul 2018 dorinta de participare la aceasta etapa creste considerabil, devenind un Super Derby National, care va deveni o traditie in Romania in materie de etape derby de maraton.

Asadar judetele participante la Maraton FRANKFURT NATIONAL 2018 , care si-au exprimat dorinta pana acum de a participa sunt urmatoarele :ALBA, ARAD, BIHOR, BISTRITA NASAUD, BOTOSANI, CARAS SEVERIN, CLUJ, HUNEDOARA, MARAMURES, MURES, SATU MARE, SALAJ, SIBIU, SUCEAVA si TIMIS.

TOATE CENTRELE DE IMBARCARE VOR BENEFICIA DE PREMII IN BANI, LOCURILE 1,2,3 + CUPA+DIPLOMA

DIN DISCUTIILE CU PERSOANELE DESEMNATE DIN JUDETELE PARTICIPANTE SE PRECONIZEAZA O PARTICIPARE A 8.000-9.000 DE PORUMBEI.
SUPER DERBY FARNKFURT NATIONAL

CENTRE DE IMBARCARE: ALBA IULIA, ARAD, BAIA MARE, ORADEA, CLUJ NAPOCA, RESITA, SATU MARE, SUCEAVA, TIMISOARA.

Cine doreste organizarea de centre,sau crescatori care doresc sa participe din alte judete decat cele mentionate mai sus va rog contactati responsabilu de organizare:
Panduru Dan – 0755131658