Va prezentam nu demult timp colaborarea pe care dl. Sorin Florea a inceput-o cu GUY VAN DER AUWERA in campionatul belgian. O colaborare fructuoasa unde cei mai buni porumbei ai Europei se bat pentru un loc pe podium.

In data de 24 Iunie 2018 a avut loc etapa Quivrain, de la distanta de 120 km unde tandemul celor doi columbofili a ocupat locurile I si II.

Columbofilul roman, dnul. Sorin Florea printr-un parteneriat pe care l-a incheiat cu Guy Van der Auwera zbora porumbeii in probabil cel mai tare campionat al Europei din provincia Antwerp in tandemul GUY VAN DER AUWERA si FLOREA SORIN.
Alaturi de nume grele, porumbeii tandemului GUY VAN DER AUWERA si FLOREA SORIN sunt o prezenta obijnuita in fruntea clasamentului.

Va tinem informati pe intreg sezonul columbofil de evolutia unui tandem de senzatie din Belgia, tara de unde a inceput adevaratul sport columbofil!

„Sparta 300” este motto-ul columbofilului cu cele mai mai investitii in porumbei din Romania. O mare parte a faimei columbofiliei din Romania o avem si datorita dlui. Florea Sorin care a promovat tara si crescatorii nostrii in vizitele sale pe intreg continentul european.