Societatea INFINITY TROPHY TRADING SRL este liderul pe piata romaneasca in furnizarea de trofee, cupe, medalii, gravura.

Comercializeaza o gama variata de cupe, trofee, medalii sportive, plachete omagiale, medalii si insigne aniversare, steme emailate. INFINITY TROPHY este de asemenea, un important furnizor de materiale de reprezentare si protocol, prioritate avand specificul sportiv si militar. Furnizeaza si servicii de personalizare, Gravura Laser si Print Digital.

Promptitudinea serviciilor, produsele de o calitate superioara, precum si un excelent raport calitate-pret, fac din compania INFINITY TROPHY un lider in acest domeniu de activitate.

Va invitam sa accesati site-ul  pentru a putea vedea cele mai noi si calitative produse pentru premiere si obiecte de protocol:

cupe sportive medalii sportive trofee insigne turnate plachete | figurine | fanioane | produse utile si potrivite pentru toate ocaziile.

Profesionalismul de care dau dovada garanteaza faptul ca toate comenzile vor fi realizate si onorate la inaltimea cerintelor dumneavoastra.

inf2

Beneficiile Dumneavoastra:

* va ofera o variata gama de produse calitative si cu un design deosebit;
* va garanteaza onorarea comenzilor la termenul specificat;
* va garanteaza cele mai competitive preturi;
* profesionalismul echipei Infinity Trophy este garantat.

Dincolo de aceasta prezentare, sunt oamenii – specialistii care stiu, pot si sunt gata sa va ofere: calitate, promptitudine, preturi avantajoase.

Principalul obiectiv este satisfacerea exigentelor fiecarui client. INFINITY TROPHY, Sustine Performanta !

WEBSITE: www.cupe-medalii.ro