Cu siguranta multi dintre dumneavoastra ati auzit de dl. Laurentiu Gorduna, omul care construieste probabil cele mai bune crescatorii de porumbei din Romania. Acest lucru nu este afirmat de catre noi, ci de catre columbofilii din intreaga tara care au apelat la serviciile dlui. Laurentiu.

Crescatorii moderne din materiale de cea mai buna calitate, imbinarea materialelor si constructia acestora cu o precizie milimetrica. Stiti cu siguranta dorinta acestuia ca totul sa fie perfect, daruirea si rabdarea de care da dovada atunci cand se inalta ceea ce va devenii casa porumbeilor dumneavoastra.

L-am cunoscut pe Laurentiu in primavara acestui an cand a construit voliera pentru tineret a prietenului meu Marculescu Adrian si pot sa spun ca am ramas uimit sa vad ca impreuna cu echipa pe care o are reuseste sa faca o treaba excelenta. Ne putem mandrii cu romanul nostru si pe hotare dat fiind faptul ca da o importanta majora imbinarii tuturor elementelor, poate mai bine decat multe alte firme din Europa care au in obiectul de activitate construierea volierelor de porumbei.

Nu vreau sa fac publica lista columbofililor care si-au facut voliere prin dl. Laurentiu Gorduna dar cu siguranta ii stiti si sunt extrem de multumiti de munca dansului. Asadar, daca vreti o voliera la cele mai inalte standarde pot sa spun ca il recomanda cu mare incredere. Va prezint mai jos o parte din munca pe care a avut-o la Satu Mare, dar daca intrati pe profilul dansului de Facebook puteti vedea o gama larga de voliere.

Felicitari Laurentiu!