Echipa de curse a lui Norman a reusit o cursa formidabila la Cahors, castigand locurile 1, 2 si 3 pe cluburi si locurile 3, 5, 12 pe national. Acesta este un rezultat remarcabil mai ales datorita conditiilor meteo si dezavantajelor locatiei volierelor.

Porumbeii din Natiënlaan au evoluat bine in aceste zile, iar echipa Norman este pe cale sa transforme anul 2018 intr-unul de succes, din nou. Filip si fiul sau Nicolas si-au aratat cu adevarat potentialul in prima cursa nationala clasica de distanta medie si maraton din acest sezon. Echipa lor de curse au fost in frunte aproape in fiecare cursa si au obtinut rezultate foarte bune saptamanal.

Asa cum stiti echipa Norman concureaza cu un grup numeros de porumbei de fiecare data. Dar nu acesta este motivul pentru rezultatelor. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca volierele lor se afla in nordul Belgiei in Knokke-Heist, un mare dezavantaj. Cele mai multe curse din acest an s-au desfasurat in conditii extreme, cu vant puternic din fata, lucru care nu a fost deloc in avantajul echipei Norman. Cu toate acestea porumbeii Norman si-au aratat potentialul remarcabil si in aceste conditii.

1-2-3 club si 3-4-12 national Cahors

Am vazut aceasta performanta spectaculoasa si in cursa de la Cahors, unde au castigat primele 3 locuri la nivel de club. Printre porumbeii care au excelat in acea zi se afla 2 fii din incredibilul reproducator Magic Florian BE10-3113328, castigator al locului 1 Interprov. Limoges din 2,594 p., al locului 1 Interprov. Poitiers 1,827 p., al locului 4 Nat. Souillac 7,756 p. si al locului 1 Prov. Ace Pigeon Long Distance KBDB 2012. Apasa aici pentru a vedea pedigreeul.

Citeste continuarea articolului pe www.team-florea-sorin.ro