Echipa de porumbei tineri a avut doua victorii, castigand locurile 1-2-4-5-6 Interprovincial din 5830 porumbei tineri, in timpce cei maturi au castigat locurile 2-5-9 din 9892 porumbei. In acelasi timp si-au adjudecat si locurile 2-3-4-8-9-10-14-15 dintr-un total de 15722 porumbei. Aceasta este cu adevarat o performanta remarcabila!

Din cand in cand aveti performante care par greu de imaginat. In Olanda il avem pe Bas Verkerk care reuseste acest lucru in mod constant, dar si pe Ludo Claessens. Acest gen de rezultate este putin posibil in Belgia, datorita faptului ca exista un numar foarte mare de concurenti cu aceleasi abilitati, datorita locatiilor de zbor si a numarului foarte mare de porumbei care concureaza in fiecare cursa.

O performanta coplesitoare a echipei Racing Team ADK in Vierzon Interprovincial

Din totdeauna am evidentiat crescatorii care au uimit lumea intreaga cu premiile castigate. In weekendul din 19 mai 2018 Racing Team ADK a dominat cu adevarat intreaga cursa Interprovinciala de la Vierzon, cu toate ca Paul Jamar a avut porumbelul cel mai rapid (1220m/min) dintre toti cei 15722 porumbei. A urmat o performanta ametitoare a echipei din Tielt-Winge cu un numeros grup de porumbei care au sosit intr-o succesiune rapida, reusind sa-si adjudece mai multe premii la nivel interprovincial

Citeste continuarea articolului pe www.team-florea-sorin.ro